Scandal uriaș provocat de o trupă de pușcăriași români din Austria. Au făcut chef cu manele în închisoare și au transmis totul pe internet VIDEO

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 08:064605 citiri
Scandal uriaș provocat de o trupă de pușcăriași români din Austria. Au făcut chef cu manele în închisoare și au transmis totul pe internet VIDEO
Conducerea închisorii nu a putut să explice cum au reuşit românii să introducă telefoane în penitenciar FOTO Youtube (captură)

Ministerul Justiției din Austria a fost nevoit să dea explicații după ce imaginile imaginile cu mai mulți puşcăriaşi români care petrec şi vorbesc la telefon într-un penitenciar din Viena au devenit virale pe internet. Conducerea închisorii nu a putut să explice cum au reuşit românii să introducă telefoane în penitenciar şi nici cum li s-a permis să petreacă.

Potrivit adevarul.ro, puşcăriaşii români din Viena petrec în spatele gratiilor fără nicio problemă, iar gardienii nu intervin în niciun fel. Şi nimic nu trădează faptul că de fapt ar fi vorba de nişte deţinuţi aflaţi într-o închisoare.

Mai mult, potrivit Kurier, ei au transmis o parte din petrecere pe internet ca să fie văzuţi de prietenii şi de rudele lor. Asta deşi petrecerile sunt interzise, la fel cum sunt interzise şi telefoanele în închisoare sau consumul de alcool.

Potrivit sursei citate, Ministerului Justiţiei a fost nevoit să dea explicaţii. Într-un comunicat al ministerului se precizează că deţinuţii se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer, însă se admite că au fost încălcate o serie de reguli.

Pentru ca aceste fapte să nu se mai repete, românii au fost mutaţi într-o altă parte a închisorii şi vor fi interogaţi. Dacă purtătorul de cuvânt al ministerului susţine că puşcăriaşii nu au consumat alcool, el a fost contrazis de presa austriacă, iar imaginile cu interlopii români au fost publicate de ziarele online din această ţară.