Nou incident la Bruxelles: Un barbat a atacat cu un cutit doi politisti in Molenbeek

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 18:484686 citiri
Nou incident la Bruxelles: Un barbat a atacat cu un cutit doi politisti in Molenbeek
Foto: Arhiva Hepta.ro

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat miercuri doi ofiteri de politie belgieni la Bruxelles, insa vestele acestora antiglont i-au aparat si niciunul dintre agenti nu a fost ranit.

Anuntul a fost facut de Politie, care nu are deocamdata detalii despre identitatea suspectului sau despre motivele atacului care a avut loc intr-un parc din cartierul Molenbeek, unde locuiau mai multi oameni care au legaturi cu atentatele islamiste de anul trecut, de la Paris, informeaza AFP.

Agresorul a fost arestat de o alta patrula de politie, a anuntat o purtatoare de cuvant a fortelor de ordine, Julie Mampuy.

"Doi ofiteri aflati in patrula au fost atacati cu un cutit de un barbat in timp ce se aflau in parcul Bonnevie din Molenbeek", a precizat Mampuy.

"Acestia au fost loviti de mai multe ori cu cutitul, dar au fost aparati de vestele lor antiglont si, din fericire, nu au fost raniti", a adaugat ea.

In luna august, o politista belgiana a impuscat si ucis un algerian inarmat cu o maceta care a ranit alte doua politiste la Charleroi, la sud de Bruxelles. ISIL a revendicat atacul.

Belgia este in stare sporita de alerta dupa atentatele jihadiste din luna martie, de la aeroportul si metroul din Bruxelles, soldate cu 32 de morti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News