Miliardar rus, ucis pe strada in Marea Britanie, in timp ce isi plimba cainele

Joi, 05 August 2021, ora 17:4512378 citiri
Miliardar rus, ucis pe strada in Marea Britanie, in timp ce isi plimba cainele
Foto: Facebook / Surrey Police

Un miliardar rus in varsta de 49 de ani a fost ucis intr-un accident rutier, in timp ce isi plimba cainele, in Marea Britanie, au confirmat autoritatile.

Politia din Surrey a confirmat ca Dmitry Obretetskiy, in varsta de 49 de ani, a murit la sfarsitul lunii noiembrie, in urma unui incident petrecut in Oxshott, un sat in apropiere de Londra, transmite CNN.

Cazul lui Obretetskiy este cel mai recent in seria deceselor unor cetateni rusi proeminenti, stabiliti in Marea Britanie. Miliardarul a fost transportat la spital, acest fiind grav ranit, a declarat politia din Surrey.

Trei vehicule au fost implicate in accidentul rutier. Pana acum, politistii nu au arestat pe nimeni, dar o investigatie este inca in desfasurare. Familia miliardarului a spus ca barbatul era "linistit si retras".

Pavel Borovkov, prieten al barbatului de 15 ani, a confirmat pentru CNN ca afirmatiile facute pentru site-ul web LIFE, in care a pus la indoiala circumstantele decesului lui Obretetskiy, erau adevarate.

Borovkov a declarat pentru LIFE ca "oamenii din Londra conduc foarte prudent". "Nu exclud faptul ca a fost lovit intentionat de o masina", a spus barbatul.

Obretetskiy era proprietarul Magnat Trade Enterprise, distribuitorul oficial pentru Mars, Nestle, Procter Gamble in Rusia.

Potrivit paginii web din Rusia gazeta.ru, Obretetskiy se mutase impreuna cu familia sa la Londra in urma cu mai multi ani.