Maia Sandu: "Klaus Iohannis va vizita Republica Moldova, pana la sfarsitul acestui an". Ultima vizita a avut loc in 2015

Marti, 15 Decembrie 2020, ora 08:52 2485 citiri
Foto: Administratia Prezidentiala (Arhiva)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,, va intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova, pana la sfarsitul acestui an. Anuntul a fost facut de presedinta aleasa, Maia Sandu, in urma intrevederii pe care a avut-o luni, la Chisinau, cu Ambasadorul Romaniei, Daniel Ionita.

"Am avut o intrevedere cu Ambasadorul Romaniei, Daniel Ionita, caruia i-am multumit pentru sprijinul constant acordat de Romania tarii noastre.

Am accentuat necesitatea de a restabili cooperarea bilaterala fireasca intre Romania si Republica Moldova si de a intensifica cooperarea moldo-romana in mai multe domenii, pentru ca cetatenii sa simta beneficii cat mai curand.

Dupa cinci ani de la ultima vizita a Presedintelui Romaniei in Republica Moldova, vizita Presedintelui Klaus Iohannis de la sfarsitul acestui an este o vizita importanta pentru tara noastra si speram sa insemne primul pas intr-o colaborare de durata si productiva intre tarile noastre", a scris Maia Sandu pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News