Comunitatea LGBT din Republica Moldova a desemnat catigatorii anti-premiilor pentru glume homofobe. Ce cadouri au pregatit organizatorii VIDEO

Miercuri, 16 Iunie 2021, ora 23:34 2861 citiri
Reprezentantii LGBR i-au ironizat pe politicienii homofobi FOTO captura Youtube

Lideri la numarul de anti-premii au fost in acest an politicienii pro-rusi socialisti, care au obtinut mai multe desemnari din partea comunitatii LGBT.

Imbracati in rochii de gala, reprezentantii Centrului de Informatii Genderdoc au oferit primul premiu deputatului socialist Bogdan Tirdea, pentru faptul ca a manifestat atitudine selectiva, inclusiv fata de persoane LGBT.

Politicienii homofobi vor primi vase de metal si diplome, pentru ca ar fi manifestat un comportament diferit fata de unele categorii de persoane. Iurie Rosca a fost inclus in lista, fiind nominalizat pentru ca ar fi avut mai multe glume de prost gust in adresa homosexualilor.

S-au ales cu cate o strachina si o diploma si consilierul municipal din partea socialistilor, Dinari Cojocaru, dar si intreaga formatiune PSRM.

Asa-zisele cadouri urmeaza sa le fie trimise prin Posta Moldovei. Contactat telefonic pentru o reactie, Iurie Rosca a inchis telefonul, iar purtatoarea de cuvant a Partidului Socialistilor nu ne-a raspuns la telefon pentru un comentariu, relateaza TV8

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News