Jaf de diamante pe aeroportul din Bruxelles

Autor:Ana Ilie
Marti, 19 Februarie 2013, ora 10:292623 citiri
Jaf de diamante pe aeroportul din Bruxelles

Un transportator care urma sa incarce un apart de zbor apartinand companiei aeriene Helvetic Airways a fost atacat, luni, pe aeroportul din Bruxelles, de catre persoane inarmate. Acestea au sustras un cufar cu diamante.

Furgoneta a fost atacata tocmai cand echipajul incarca bagajele intr-un avion, luni seara la Bruxelles. In urma jafului, aparatul, care trebuia sa plece spre Zurich, a ramas la sol, scrie arcinfo.ch.

Atacul armat a fost comis la ora 19.47. Atacatorii se aflau in doua vehicule, cu care au patruns in aeroport, se arata intr-un comunicat de presa al aeroportului. Dupa ce au furat bunuri de valoare, au fugit din aeroport. Nu a fost tras niciun foc de arma in timpul incidentului, care a durat cateva minute, si nimeni nu a fost ranit.

Mai multe publicatii au anuntat ca furgoneta companiei Brink's a fost victima unui jaf pe aeroport. In urma jafului, hotii au fugit cu un cufar cu diamante, informatie neconfirmata oficial deocamdata. Unele rapoarte spun ca diamantele ar valora in jur de 50 de milioane de euro.

Parchetul a ordonat deschiderea unei anchete, iar politia aeronautica efectueaza primele verificari.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News