Renumit cardiolog roman, candidat la alegerile din Republica Moldova. Medicul Grigore Tinica va fi prezent pe listele unui partid unionist

Vineri, 21 Mai 2021, ora 20:20 3817 citiri
Medicul Grigore Tinica FOTO Facebook/ Grigore Tinica

Grigore Tinica este directorul Institutului Cardiovascular din Iasi si a aderat la platforma unionista a Partidului Unitatii Nationale, in vederea participarii la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Despre aceasta a anuntat liderul PUN, istoricul Octavian Ticu, in cadrul unei conferinte de presa.

Ticu a anuntat ca acesta va fi cap de lista si candidat la functia de prim-ministru al R.Moldova. "Acesta este un gest pentru meritele pe care le are domnul Tinica pe ambele maluri ale Prutului. Totodta, prin aceasta dorin sa aducem un omagiu tuturor medicilor care, atat in dreapta cat si in stanga Prutului au luptat in vederea depasirii pandemiei", a adaugat Ticu.

Liderul PUN a precizat ca maine va fi Consiliul National Politic al PUN unde se va adopta lista partidului pentru anticipate, programul si strategia, relateaza Dschide.md

Dupa alegerile prezidentiale PUN a lansat o platforma unionista deschisa pentru personalitati remarcabile cu realizari deosebite in intreg spatiul romanesc de pe ambele maluri ale Prutului.

Medicul Grigore Tinica creat la Iasi Sectia de Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare, la conducerea caruia se afla de la infiintare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
P
Pauperovici
rank 1
candidat la sinucidere asistata
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5