Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Presedinta Comisiei Europene, in primul sau discurs privind starea Uniunii: "Oamenii din Belarus nu sunt piesele de pe tabla de sah a altcuiva"
Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 12:31
Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat miercuri, in Parlamentul European de la Bruxelles, ca pandemia de coronavirus si incertitudinea pe care aceasta o aduce nu s-au...
16.09.2020, 14:03 -MacGigi :Incepe sa-mi placa doamna von der Leyen.
Ma bucur ca RO face parte din familia europeana, cea mai avansata civilizatie de pe planeta! Macar odata, au si romanii o sansa istorica sa evolueze in cativa ani cat altii in cateva decenii.

Cat despre Rusia si Belarus, cred ca tremura pipota in ei de bucurie, la lectura discursului european :) Tare imi este teama sa nu plezneasca de bucurie ... Nici chinezii nu sunt mai veseli...
16.09.2020, 13:20 -medgidnicolai :auzi plicusor ban
reducerea poluarii cu 55%. asta este directiva ue. nu distrugerea spatiilor verzi, sport practicat de tine si camarila ta.
16.09.2020, 13:14 -tudor65 :Dar ce sunt?
Intre Rusia ,U.E și hurpavul unchi Sam?
16.09.2020, 12:32 -jedi_fighter :Discurs zero barat
Daca si parca ,vom face ,vom stradui,vom ajuta firmele desigur,prostimea pe urma,bla bla bla,frate cam asa vorbesc si politicienii romani, cu astfel de discursuri fara substanta ,numarul euroscepticilor va creste peste tot ,asta cu europa verde chiar e de rasul curcii daca intr adevar in 10 ani ar dori sa reduca poluarea la jumatate somajul ar exploda la doua cifre ar fi spre 15 la suta cel putin si Ursula plange acum de un somaj de 10 la suta, penibil program e o simpla manipulare a prostimii
16.09.2020, 09:01 -jedi_fighter :bla bla bla
asta cu nu va fi lasat nimeni in urma ,adica nici in vest nici in est,e o gluma,mori de ras,ar trebui introdus un venit minim garantat peste tot in uniune ,pensie minima garantata peste tot masuri sociale minime obligatorii in toate statele uniunii,salariu minim decent,etc.masuri antidiscriminare etc,evident niciunul din asta nu e facut ,mai ales in tarile de doi bani din estul uniunii,in tarile occidentale cum e de ex germania sau austria sau franta sunt deja implementate astfel de masuri in estul europei domneste legea junglei,scapa cine poate mai ales in romania de cand au venit neoliberalii la putere,daca esti smecher e ok ,daca nu poti fi smecher mai bine emigrezi in occident,in rest, ce zice fufa asta sefa UE care sa fim seriosi e reprezentanta capitalistilor neoliberali si a marilor corporatii din UE ,e un discurs populist de doi bani fara nici un efect in viata de zi cu zi a oamenilor, a prostimii din UE,in UE conteaza mult in ce tara traiesti,si atat, unu e sa traiesti in vest si unu e sa traiesti in est,discrepante uriase
16.09.2020, 08:25 -BaronulRed :Vin rușii!
Dar despre statul de drept și coruption din Romania lui Creangă, nimic? Cum? Totul este perfect? Waw ...👌👌👌!
16.09.2020, 11:59 -Ina18 :Un apel pentru o Europa
unde sa fim bucurosi sa traim.La final,Ursula von der Leyen a fost recompensanta printr-un ropot de aplauze cum nu prea am mai auzit.
A vorbit si despre migrare,enumerand tineri care au venit in Europa ,unii fugind din calea bombelor,iar acum studiaza in diferite tari in Europa.
Si spune:Daca ei au reusit,in conditii de neimaginat de grele,trebuie sa reusim si noi,Europa.
Apoi a vorbit o reprezentanta a stangii,care spune:
Nu mi-as dori sa locuiesc in nici o alta parte de pe glob.
Vorbeste Ciolos,destul de apasat(in romana)atragand atentia ca daca in Europa este un singur stat unde justitia schioapata,asta pune in pericol intreaga Europa.
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor