Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Bisericile din Germania se pregatesc sa tina slujbele de Craciun in piete, pe stadioane de fotbal si in cinematografele in aer liber
Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 10:40
Biserica protestanta oficiala din Germania (EKD) se pregateste sa tina slujbele de Craciun in piete si pe stadioane de fotbal, pentru a se adapta la restrictiile impuse de epidemia de coronavirus,...
16.09.2020, 11:04 -razvanus :sa ne pastram credinta conform BIBLIEI si sa o respectam
Preotii din Romania sa le spuna la romanii (mai credinciosi decat germanii) ca NU avem voie sa incalcam cele 10 porunci divine, sa facem bine fara sa spunem altor persoane, sa ne abtinem de la rau, sa donam o parte din avere, etc.
Judecata divina va fi aproximativ la fel pentru toti muritorii (oameni) indiferent de anii traiti, poate cu mici diferente de la tara la tara si perioada de timp.
Voturile negative provin de la ATEI care nu vor scapa de judecata DIVINA.
16.09.2020, 10:49 -medgidnicolai :altii gasesc intodeauna solutii la
problemele de importanta vitala. ai nostri ar trebui macar sa-i copie. bravo lor.
16.09.2020, 10:47 -medgidnicolai :pentru ca nu putem comenta
articolele lui sebastian lazaroiu, amicul de pahar si conslierul personal al lui basescu, in subsolul acestora, deoarece administratorul siteului isi protejeaza colaboratorii, din ce motive nu stim, o vom face pe viitor, ca si acum, in subsolul articolelor urmatoare. ineptiile unuia care sta in casa cu paharul la cap, nu ne intereseaza, el nu gandeste si numai semneaza.
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor