Bicicletele de 600.000 de euro furate de patru români au fost returnate Federaţiei Italiene de Ciclism. Cum arată "bijuteriile" VIDEO

Luni, 15 Noiembrie 2021, ora 17:28
4091 citiri
Bicicletele de 600.000 de euro furate de patru români au fost returnate Federaţiei Italiene de Ciclism. Cum arată "bijuteriile" VIDEO
Bicicletele au fost predate reprezentanților Federației Italiene de Ciclism

Reprezentanţii Federaţiei Italiene de Ciclism au primit luni, 15 noiembrie, bicicletele în valoare de aproximativ 600.000 euro, aparţinând echipei naţionale italiene, care au fost furate luna trecută de 4 bărbaţi din Vrancea.

Bicicletele au fost predate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea de către polițiști și un procuror DIICOT.

Conform Poliţiei Vrancea, la data de 23 octombrie 2021, bicicletele aparţinând echipei naţionale de ciclism a Italiei, care participa la o competiţie în Franţa, cu o valoare de aproximativ 600.000 de euro, au fost furate de 4 români.

La finele lunii trecute, poliţiştii şi procurorii anunţau că au destructurat un grup infracţional organizat, suspectat de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc, introducere în ţară de droguri de mare risc şi furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. În cadrul acţiunii, 20 de mandate de aducere au fost puse în executare.

"Din cercetări a reieşit că, în prima parte a anului 2021, 4 bărbaţi, din judeţul Vrancea, ar fi constituit un grup infracţional organizat având ca scop introducerea în ţară de droguri de mare risc (cocaină), pe care le-ar fi comercializat în judeţele Vrancea şi Bacău. De asemenea, în aceeaşi perioadă s-ar fi conturat o linie infracţională distinctă, ce urmărea valorificarea în ţară a unor bunuri sustrase din diverse state europene", a transmis Poliţia Română.