Amsterdam vrea sa mute o parte din cartierul rosu intr-un complex erotic

Joi, 20 Februarie 2020, ora 16:00 5679 citiri
Foto: Arhiva Pixabay

Amsterdamul vrea sa construiasca un complex erotic in care sa fie mutata o parte din faimosul cartier rosu, devenit celebru pentru prostituatele care stau in vitrine si isi ofera serviciile doritorilor.

Orasul olandez a lansat, miercuri, mai multe planuri pentru imbunatatirea Amsterdamului, intre care intra si acest complex erotic, care ar putea include o pensiune de tipul bedbreakfast pentru prostituate, cafenele, un club pentru sex, dar si teatru sexual.

The Guardian, care citeaza oficiali din consiliul orasului, relateaza ca pana acum exista doua optiuni: fie un "sex hotel", fie un "centru erotic", care va include cele mentionate anterior.

"Per total, un hotel de prostitutie cu ferestre interioare sau un centru erotic este alegerea cea mai evidenta. Aceste optiuni au cele mai multe avantaje si cele mai putine dezavantaje", a transmis consiliul municipal intr-un comunicat de presa.

Primarul din Amsterdam, Femke Halsema, a promis sa "curete" cartierul rosu al orasului, in timp ce personalul ei se plange ca multi turisti, adesea beti si zgomotosi, "nu respecta nici prostituatele, nici rezidentii".

In centrul erotic va fi amenajat si un salon de infrumusetare, un coafor si un salon de bronzare.

Consiliul a spus ca spera sa isi finalizeze planurile inainte de inceputul verii.

Vezi si Primaria din Amsterdam vrea sa-i tina pe turisti departe de Cartierul Rosu si de canabis

A.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
MosGerila
rank 5
Ce coincidenta :))) Tocmai se elbereaza sediul psd din Kiseleff :)))