Europa League: Ce spune antrenorul lui West Ham inaintea meciului decisiv cu Astra

Miercuri, 24 August 2016, ora 22:12
3576 citiri
Europa League: Ce spune antrenorul lui West Ham inaintea meciului decisiv cu Astra
Foto: Hepta.ro

West Ham United va alinia "cea mai puternica formatie posibila" in meciul de joi cu Astra Giurgiu din returul play-off-ului Europa League la fotbal, a declarat miercuri antrenorul echipei engleze, Slaven Bilic.

"Am avut meci duminica (1-0 cu Bournemouth in campionat), asa ca vom astepta si vom vedea cine va juca joi. Vom alinia cea mai puternica formatie posibila, fiindca pentru noi e un meci foarte important si vrem sa ne calificam. Suntem la un singur meci de faza grupelor si nu ne gandim la partida cu Manchester City si la menajarea unor jucatori. Va trebui insa sa vedem cine va fi apt de joc", a afirmat Bilic.

"Nu am fost pe deplin multumiti de evolutia noastra in tur, dar cu toate acestea am obtinut un 1-1 in deplasare, iar daca vrem sa ne calificam trebuie sa o invingem pe Astra acasa. Trebuie sa fim increzatori, iar eu ma astept sa castigam", a spus tehnicianul.

Intrebat daca Dimitri Payet si Manuel Lanzini, care sunt incomplet refacuti, ar putea evolua joi, Bilic a raspuns: "E greu. Poate ca unul din ei va fi pe banca, dar mai probabil vor fi recuperati si vor fi introdusi in cursul jocului de duminica".

"Suntem intr-o perioada in care ne lipsesc mai multi jucatori ofensivi. Nu stam bine cantitativ si calitativ, dar dupa pauza dedicata meciurilor echipelor nationale, unii dintre ei ar trebui sa revina. In ce priveste aducerea unui jucator, nu intram in panica, dar daca apare ceva de calitate si la un pret rezonabil, vom actiona", a indicat Bilic.

El a mentionat ca Andre Ayew ar urma sa lipseasca pana in decembrie, in schimb "Carroll, Cresswell, Payet, Lanzini vor reveni cu totii foarte curand".

Potrivit Reuters, Bilic a confirmat ca West Ham incearca sa-l transfere pe atacantul ivorian Wilfried Bony de la Manchester City.

"Bony este o optiune fiindca evolueaza pe postul care ne intereseaza", a spus Bilic despre atacantul care nu a reusit sa se impuna la actuala sa echipa, de cand a venit de la Swansea City in ianuarie 2015.

Presa britanica a scris despre interesul "ciocanarilor" pentru Simone Zaza, atacantul italian al lui Juventus. "Noi am fost in contact cu el anul trecut si vom vedea ce se intampla", a spus Bilic, care l-a numit pe Zaza "un jucator de top". Intre timp, Napoli si Juventus au ajuns la un acord pentru transferul lui Zaza.

Intalnirea West Ham - Astra va avea loc joi (21,45, ora Romaniei), pe Stadionul Olimpic din Londra, dupa 1-1 in prima partida, de la Giurgiu.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#West Ham Astra, #Astra Europa League , #stiri Europa League
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Europa League: Ce spune antrenorul lui West Ham inaintea meciului