Prima demisie dupa numirea lui Christoph Daum la nationala Romaniei

Vineri, 08 Iulie 2016, ora 18:38
7768 citiri
Prima demisie dupa numirea lui Christoph Daum la nationala Romaniei
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Numirea lui Christoph Daum ca selectioner al Romaniei a adus si prima demisie, unul dintre fostii "secunzi" ai lui Iordanescu anuntand ca paraseste prima reprezentativa.

Chiar daca initial si-a dat acordul pentru a continua alaturi de antrenorul german, Daniel Isaila si-a anuntat vineri demisia.

Isaila s-a declarat nemultumit de modul in care a decurs discutia pe care a avut-o cu Daum, asfel ca a hotarat sa plece de la nationala.

"A fost o discutie foarte interesanta, este un antrenor titrat, nu degeaba a avut rezultatele pe care le-a avut peste tot pe unde a fost. Eu am fost impresionat de acest lucru, de mentalitatea dansului, de felul cum gandeste. Ii inteleg temerile, a vrut sa ne cunoasca, insa prefer ca in momentul asta sa renunt. Au fost niste lucruri care, pe undeva, nu mi-au convenit. Am fost supus unui interviu de angajare si a ramas ca imi da un raspuns pana miercuri. Eu in premiera anunt ca renunt la echipa nationala in acest moment.

Am discutat cu domnul presedinte, cu Burleanu, si am cazut de acord ca sa continuam, ca urma sa iau contact cu antrenorul principal sa ma cunoasca, sa ia cat mai multe informatii despre jucatori. Dar a fost cu totul si cu totul altceva. Dansul mi-a transmis ca miercuri imi va da un raspuns, iar eu poate ca il ajut cu decizia mea.

Am avut foarte multe oferte, le-am refuzat pana astazi si, in momentul de fata, nu am nimic concret. Dar vom vedea", a spus Daniel Isaila la Dolce Sport.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Citeste mai mult despre staff-ul pe care il va avea Daum la nationala Romaniei

Isaila era unul dintre cei doi "secunzi" ai fostului selectioner care au acceptat sa continue la echipa nationala si in mandatul lui Daum.

Ramane de vazut daca antrenorul german va opta pentru un alt tehnician strain pentru a-si completa staff-ul sau daca va alege un roman.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Isaila demisie nationala Romania, #Daum selectioner Romania, #Christoph Daum staff nationala Romania , #Romania