Gica Popescu, atac dur la adresa lui Iordanescu si a jucatorilor: Cei mai slabi din istorie!

Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 07:23
18143 citiri
Gica Popescu, atac dur la adresa lui Iordanescu si a jucatorilor: Cei mai slabi din istorie!
Foto: Hepta.ro

Fostul capitan al echipei nationale, Gica Popescu, considerat printre cei mai mari fotbalisti romani din istorie alaturi de Gica Hagi si de Nicolae Dobrin, i-a criticat dur pe selectionerul Anghel Iordanescu si pe jucatorii nationalei, dupa eliminarea de la EURO 2016.

Astfel, fostul capitan al Barcelonei crede ca Anghel Iordanescu este "total depasit", iar actuala nationala este "cea mai slaba" din istoria fotbalului romanesc.

"Din punctul meu de vedere, acum domnul Iordanescu este total depasit. 10 ani de zile in care nu a avut contact individual cu fotbalul. A stat departe de fenomen, eu stiu foarte bine pentru ca domnul Iordanescu urma sa devina director tehnic. Am stat de vorba cu dansul si simteam, dar era Anghel Iordanescu... Din punctul meu de vedere, acum nu era pentru aceasta functie", a spus Gica Popescu, marti seara, la Antena 3.

"Ne asteptam ca Stanciu sa explodeze. Dar nu poate singur, are nevoie de o echipa in spate. Sunt de parere ca aceasta nationala e cea mai slaba pe care a avut-o vreodata fotbalul romanesc.

Nu cred ca am avut vreodata o nationala compusa de fotbalisti care sa joace la cluburile la care joaca cei de acum. Care joaca. Am facut din victoria din Feroe o performanta extraordinara. Chiar asa am ajuns?", a mai declarat fostul jucator al Universitatii Craiova, al lui PSV Eindhoven si Galatasaray Istanbul.

Acesta nu i-a menajat nici pe sefii FRF, aratand ca acestia nu au in jurul lor "oameni priceputi".

"A fost un Euro dezastruos cu un rezultat rusinos contra Albaniei. Ce facem? Daca vor sa se inspire sa ia programul meu din 2014 si vor vedea acolo ce trebuie sa faca. Trebuie sa ai capacitatea si oamenii pentru asta.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Noi am muncit sase luni de zile sa facem acel program. Din ce am vazut la domnii din federatie nu cred ca au capacitatea sa faca lucurile astea. Nici nu au in jurul lor oameni priceputi, mi se pare foarte ciudat cum nimeni in aceste zile nu vorbeste de Hagi. Chiar asa mare e ura fata de generatia noastra?", a mai spus Gica Popescu.

Si alti actuali sau fosti internationali romani au criticat dur nationala si pe Iordanescu:

Echipa nationala a Romaniei a fost eliminata de la EURO 2016 dupa ce a pierdut, scor 0-1, ultimul meci din Grupa A, disputat impotriva Albaniei. Am parasit astfel EURO 2016 fara nicio victorie si cu doua goluri din patru incasate dupa gafele lui Ciprian Tatarusanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Gica Popescu critici Romania, #Gica Popescu atac Iordanescu , #Romania