Anuntul sefului fotbalului din Franta dupa esecul de la EURO 2016 - ce se va intampla cu Benzema

Marti, 12 Iulie 2016, ora 18:33 6121 citiri
Foto: Hepta.ro

Presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Noel La Graet, a anuntat ca atacantul Karim Benzema ar putea reveni in echipa nationala.

Exclus din lot din cauza implicarii intr-un scandal sexual, Benzema a ratat EURO 2016, dar acum s-ar putea intoarce.

"Benzema nu e suspendat pe viata. Este o ancheta in derulare si vom vedea cum va evolua. Antrenorul a optat sa nu il foloseasca si a hotarat sa-l lase in afara lotului pentru armonia grupului", a afirmat La Graet, citat de Marca.

Karim Benzema a fost implicat intr-un scandal sexual in luna noiembrie a anului trecut. Varful Realului este acuzat ca a participat la santajarea unui coleg din echipa nationala.

Benzema a fost arestat in noiembrie 2015, dar autoritatile l-au eliberat dupa scurt timp.

Un amic de-al jucatorului lui Real Madrid a intrat in posesia unui clip video de natura sexuala in care apare mijlocasul Mathieu Valbuena si a incercat sa obtina o suma de bani de la acesta pentru a nu-l face public.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Benzema a fost omul care a intermediat discutiile dintre cei doi, motiv pentru care a fost acuzat de complicitate si retinut pentru 24 de ore.

Atacantul francez sustine ca implicarea lui a venit la solicitarea amicului sau si ca nu si-a inchipuit niciodata ca era vorba despre un santaj.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News