Un deputat a dat cu spray in plen in prezenta lui Carmen Dan: Doamna ministru, am aici niste gaze UPDATE

Marti, 11 Septembrie 2018, ora 20:03 21978 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Eugen Tomac

Deputatul PMP Eugen Tomac a pulverizat, marti, cu un tub de spray de la tribuna Camerei Deputatilor, in timpul dezbaterilor la motiunea simpla a liberalilor referitoare la protestele din 10 august, intreband-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, care este distanta intre cei care inhaleaza gaze si cei care le emit.

UPDATE: Initial s-a crezut ca este un spray lacrimogen, insa s-a dovedit in final ca era doar apa termala.

"Vreau, doamna ministru, sa mai explicati o chestiune clara. Stiu ca multi dintre vorbitorii de aici din sala au spus ca nu este o problema sa inhaleze populatia gaze. Doamna ministru, am aici niste gaze", a spus deputatul PMP Eugen Tomac, marti, de la pupitrul Camerei Deputatilor, in timpul dezbaterilor privind motiunea simpla prin care opozitia cere demisia ministrului de Interne.

Tomac s-a intors catre Carmen Dan, aflata in stanga lui, si a scos din sacou un flacon alb.

"Imi spuneti care este distanta intre cei care inhaleaza gaze si cei care le emit? Ca eu asta o sa fac acum", a declarat Eugen Tomac, dupa care a pulverizat din spray catre deputati.

Deputatul PMP a declarat, ulterior, contactat de Mediafax, ca a pulverizat spre deputati un jet cu vapori de apa termala si ca in flacon nu s-au aflat gaze iritante.

Potrivit acestuia, ministrul de Interne trebuie sa raspunda de ce a secretizat raportul cu privire la interventia fortelor de ordine din 10 august.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News