Tomac il ironizeaza pe Toader: Schimba tabara. Se gandeste sa se revendice drept Ministru #rezisTT

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 15:47
4273 citiri
Tomac il ironizeaza pe Toader: Schimba tabara. Se gandeste sa se revendice drept Ministru #rezisTT
Foto: Arhiva Facebook/ Eugen Tomac

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, "schimba tabara si se gandeste sa se revendice drept "Ministru #rezisTT"".

"Dragnea, in razboi cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT. Tudorel schimba tabara si se gandeste sa se revendice drept Ministru #rezisTT. CEX-ul PSD, mirat de ce se intampla, se gandeste sa convoace o sedinta in statiunea Euforie, poate asa se inspira si-l gasesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperita pe litoral", scrie Tomac duminica pe Facebook.

Mesajul lui Tomac vine dupa ce Tudorel Toader a spus, sambata, referitor la discutiile pe marginea adoptarii Codurilor penale, ca "in lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta".

"O simpla precizare! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta!", a spus Toader intr-o postare pe Facebook pe care, ulterior, a sters-o.

Ministrul Justitiei a precizat ca se refera la cerinta generala de adoptare a unei ordonante de urgenta.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Calarasi, ca guvernul trebuie sa inceteze cu "aceasta discutie la nesfarsit" pe tema ordonantelor de urgenta referitoare la Codurile penale, iar Parlamentul trebuie sa finalizeze procedura inceputa in acest sens, adaugand ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa inteleaga ca "nu mai poate continua asa".

"In ceea ce priveste ordonanta, eu va spun sincer ca in ziua de miercuri m-am amuzat: vedeam, asa, un fel de teatru cam ieftin. Ii vedeam pe unii de la Bruxelles care tipau si care urlau si care amenintau. (...) Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader sa inteleaga ca nu mai poate continua asa, trebuie sa inceteze cu aceasta atitudine. Multi colegi imi spun ca, de fapt, toata intentia dumnealui a fost din ianuarie sa ridice aceste subiecte in dezbatere si ca sa discutam trei luni de zile nu de ce avem de facut in Romania reala - nu in Romania imaginara - si a tot anuntat ca va da niste ordonante de urgenta care, de fapt, nu s-au dat si despre care nu are intentia sa le dea vreodata", a declarat Dragnea la Calarasi.

Vezi si Toader continua comunicarile pe Facebook: Ii raspunde lui Adrian Severin, care il numeste "impotent" si "las"

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Eugen Tomac ironii Tudorel Toader , #partidul Miscarea Populara