Tomac, despre o revenire a lui Basescu alaturi de PNL: Nu va exista niciun fel de fuziune

Duminica, 20 Octombrie 2019, ora 08:23 4994 citiri
Foto: Facebook/Eugen Tomac

Eugen Tomac sustine ca nu a existat si nu va exista vreodata vreun proiect de fuziune intre PMP si PNL, dupa ce in spatiul public au aparut astfel de zvonuri.

"Desi am spus-o clar si fara loc de niciun fel de interpretare, unele institutii media insista pe un subiect care nu exista. Nu a existat si nu va exista niciun fel de proiect de fuziune al PMP cu PNL. PUNCT!", a scris presedintele PMP pe Facebook.

Tomac a afirmat insa ca ar fi interesat de o dezbatere intre candidatul PMP la prezidentiale Theodor Paleologu si Klaus Iohannis.

"In schimb, ne-ar interesa o dezbatere intre actualul si viitorul presedinte al Romaniei! O dezbatere Paleologu-Iohannis ar rupe audientele", a completat Tomac.

Potrivit unor informatii din spatiul public, reprezentantii celor doua partide negociaza o eventuala fuziune prin absorbtie.

Europarlamentarul Traian Basescu a anuntat ca PMP va intra la guvernare daca i se va solicita acest lucru, pentru ca are obligatia morala, insa nu conditioneaza sustinerea pentru un guvern PNL de obtinerea de portofolii in viitorul Executiv.

"PMP-ul daca va fi chemat la guvernare se va duce pentru ca are obligatia morala, generata de participarea la caderea Guvernului Dancila. (...) Daca vom fi chemati, daca nu, vom sustine Guvernul liberal in orice conditii. E discutia pe care am avut-o cu Eugen Tomac si nu numai cu el. Daca vom fi chemati, PMP-ul vine la guvernare, daca nu va fi chemat va sustine Guvernul liberal", a spus Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News