Liderul tinerilor PMP anunta trecerea intregii organizatii la PSD. Tomac acuza "fake news": Unii carlani au lipici la Daea

Joi, 03 Mai 2018, ora 10:44
11068 citiri
Liderul tinerilor PMP anunta trecerea intregii organizatii la PSD. Tomac acuza "fake news": Unii carlani au lipici la Daea
Foto: Facebook/Eugen Tomac

Fostul lider al organizatiei de tineret a PMP, Gabriel Popa, a sustinut ca pe 2 mai, de Ziua Nationala a Tineretului, s-a decis ca toata organizatia sa se alature PSD.

In schimb, presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, spune ca informatia este "fake news" si doar un om din partid a hotarat sa plece, deoarece "ii e mai bine in poze langa Petre Daea".

"Am vrut ca de ziua noastra nationala, vocea noastra, a tinerilor, sa se faca auzita. Am intrat si ne-am implicat in politica pentru ca interesele si drepturile tinerilor sa fie promovate. Nu am reusit sa facem foarte mult in acest sens in cadrul Partidului Miscarea Populara.

De aceea, in mod firesc ne-am indreptat catre PSD, partidul care pana acum a luat cele mai multe decizii in favoarea tinerilor si in care noile generatii au cele mai mari sanse de accede in functiile publice. Vrem ca vocea noastra sa conteze, iar argumentele noastre sa fie auzite. Speram, credem si ne dorim sa avem un viitor cat de bun se poate in tara noastra.

Locul nostru este in partidul in care putem construi, in care putem realiza cu adevarat ceva pentru tineri", a declarat Gabriel Popa, intr-un comunicat de presa.

Acesta a anuntat ca alaturi de el au decis sa se inscrie in PSD majoritatea membrilor conducerii centrale, filialele si membri ai organizatiei de tineret a PMP din intreaga tara.

"Apreciem gestul colegilor nostri si suntem bucurosi sa aducem forte proaspete in organizatia noastra. Aceasta initiativa confirma practic perceptia ca PSD este cu adevarat partidul care ofera cea mai buna platforma de exprimare si promovare a tinerilor. Nu sunt vorbe mari. Cei mai multi tineri au fost pe listele PSD de la locale si de la parlamentare - atat ca numar, dar si ca pondere.

De asemenea, in primul an de guvernare PSD vedem ca pentru tineri s-au luat mai multe masuri decat in toata perioada guvernarii PNL-PDL, incepand de la programele de ucenicie si internship, pana la dublarea fondului de burse si transport gratuit pentru studenti, dar si RCA redus pentru tineri", a mai spus acesta.

In schimb, presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a calificat informatia drept "fake news" si a sustinut ca din partid a plecat un singur om.

"Cum e sa fii tanar si sa te bucuri ca ai ajuns intr-un partid condus de Daea? Credeam ca doar oile au priza la acest tip de a face politica, dar se pare ca si unii carlani au lipici la Daea.

Una peste alta, e fake news. De la PMP a plecat un om care a decis ca e mai bine sa stea in poze langa Daea, in PSD. Tinerii nostri au congres pe 2 iunie si acolo veti vedea cei mai valorosi tineri din politica, pe cei care cred in PMP!", a scris Eugen Tomac pe contul sau de Facebook.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Tomac tineri PMP PSD, #tineri PMP trecuti PSD , #partidul Miscarea Populara