Liderul PMP, Eugen Tomac, vrea o alianta electorala la Bucuresti: PMP este dispus oricand sa creeze o alianta in jurul candidaturii lui Nicusor Dan

Joi, 30 Iulie 2020, ora 10:18 1637 citiri
Eugen Tomac/Facebook.

Partidul Miscarea Populara este dispus sa creeze o alianta in jurul candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, cu o lista comuna pentru Consiliul General, a declarat joi presedintele PMP, Eugen Tomac.

"PMP este dispus oricand sa creeze o alianta in jurul candidaturii lui Nicusor Dan, cu o lista comuna pentru Consiliul General. Aceasta trebuie sa fie creata si agreata de candidat, fiind echipa alaturi de care va lucra. De asemenea, candidati comuni la toate sectoarele", a scris Tomac pe Facebook.

Liderul PMP precizeaza ca nu a fost invitat in Alianta pentru Bucuresti, pentru ca USR se opune.

"Situatia este foarte simpla - PMP nu a fost invitat in Alianta pentru Bucuresti. USR se opune. Nu am avut ieri (n.r. - miercuri) nicio negociere, singura persoana cu care am discutat in aceasta perioada in mod onest a fost Nicusor Dan, pe care il cunosc de 20 de ani", a aratat Tomac.

Potrivit acestuia, PMP are candidati care "si singuri vor invinge PSD".

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat zilele trecute ca vrea sa candideze la Primaria Capitalei, daca PMP nu e inclus in alianta liberalilor cu USR-Plus. El a spus ca discutat cu presedintele PMP, Eugen Tomac, sa aiba in vedere candidatura lui la Primaria Capitalei.

"Categoric, daca alianta de dreapta inseamna doar PNL si USR, nu voi lasa partidul sa ramana in deriva. Noi am fost cei care au initiat ideea ca Nicusor Dan sa fie candidat unic pentru dreapta. Acum aflam ca PMP nu e binevenit. Foarte bine, PMP nu e partid de milogi. Ne vom juca sansa", a spus Basescu, marti seara, al Digi 24.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News