Liderul PMP, Eugen Tomac, anunta ca s-a inteles cu Orban sa incheie un protocol pentru formarea majoritatilor in consiliile locale si judetene

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 17:26 3423 citiri
Eugen Tomac/Facebook.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca s-a inteles cu liderul PNL Ludovic Orban sa incheie un protocol pentru formarea majoritatilor in consiliile locale si judetene.

Tomac a precizat ca a fost propunerea PMP, care a fost agreata de PNL.

"Am pornit de la ideea ca trebuie sa cream majoritati de dreapta acolo unde este posibil", a spus Eugen Tomac.

Intrebat daca exclude USR din realizarea acestor majoritati, Tomac a evitat un raspuns clar.

Nicusor Dan a cerut includerea PMP in noua majoritate pentru Consiliul General

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a anuntat la interviurile Adevarul Live ca ar vrea ca in noua majoritate sa a Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa fie cooptat si PMP.

"Acum urmeaza ca BEC sa valideze numerele. Acum in CGMB sunt 12 consilier PNL, 17 din partea USR PLUS, cinci din partea PMP si 21-22 din partea PSD. Majoritatea simpla e 28. Eu as vrea o majoritate si cu PMP. As vrea ca o majoritate cu PMP sa fie si la primariile de sector.", a explicat Nicusor Dan in interviu.

Intrebat daca a discutat cu Traian Basescu dupa alegerea in functia de primar, Nicusor Dan a precizat ca nu a mai vorbit cu Traian Basescu de dinainte de lansarea candidaturii la Primaria Capitalei a fostului sef de stat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com