Eugen Tomac vrea sa fie primar in Bucuresti

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 18:54
2174 citiri
Eugen Tomac vrea sa fie primar in Bucuresti
Foto: Facebook/Miscarea Populara

Colegiul National al Miscarii Populare, intrunit sambata, a validat 210 de candidati pentru alegerile locale, a declarat presedinte executiv Eugen Tomac, care a precizat ca nu s-a discutat despre Primaria Capitalei.

El a afirmat ca obiectivul MP este sa castige cat mai multe primarii si sa obtina un vot politic "foarte bun" la consiliile locale.

"Am luat act de dorinta de a candida a celor 210 membri ai Miscarii Populare in orase si municipii, din 320, 210 au fost validati de partid pentru a intra in competitie. Este un an important, Miscarea Populara este hotarata sa faca istorie anul acesta si sunt convins ca vor obtine rezultate exceptionale candidatii nostri, foarte multi tineri, care pentru prima data intra in competitia electorala", a spus Tomac.

El a anuntat ca despre candidatii la Primaria Capitalei se va discuta in perioada urmatoare.

Cu ce candidati la primarii intra partidul lui Basescu in alegeri

Cu cine merge Basescu in alegeri si reactie la Cracea: Sper ca printre voi mai sunt si casatoriti!

Tomac a precizat va candida la Primaria Sectorului 1. "Eu voi candida, asa cum mi-au propus colegii si am acceptat, pentru ca cred ca pot face ceva pentru Bucuresti si sunt onorat de acest lucru sa fiu candidatul Miscarii Populare la Sectorul 1", a declarat presedintele executiv al MP.

El a salutat totodata inscrierea in MP a lui Stefanel Dan Marin, fost membru UNPR. "Ma bucur ca un om cu experienta, fost primar general interimar al Capitalei, s-a alaturat astazi Miscarii Populare. (...) Sunt bine-veniti toti oamenii cu experienta si de buna-credinta. Sunt convins ca si domnia sa se va regasi in echipa noastra la Bucuresti", a afirmat Tomac.

Fostul primar interimar al Capitalei il paraseste pe Oprea pentru Basescu

Potrivit acestuia, "oamenii de buna-credinta" sunt bine-veniti in MP, dar obiectivul partidului este sa aduca oamenii care nu au mai facut politica.

"Nu vrem sa facem aliante inainte de alegeri si nu vom sustine oameni care candideaza independenti", a precizat Tomac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Tomac candideaza Primaria Sector1, #Tomac candidati Miscarea Populara , #partidul Miscarea Populara