Eugen Tomac sustine demersul PNL de a face front comun anti-PSD la alegerile locale

Luni, 07 Mai 2018, ora 12:49 2141 citiri
Foto: Facebook/ Eugen Tomac

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, spune ca pentru a trimite PSD in Opozitie, toate partidele anti-PSD trebuie sa "isi dea mana la alegerile locale", in cazul in care nu se revine la alegerea primarului in doua tururi.

PNL Bucuresti vrea un candidat comun al dreptei unite la alegerile locale din 2020, iar acel candidat sa fie de la liberali. Tomac sustine ideea unui front comun si arata ca o majoritate PSD in administratia locala "tine Romania subdezvoltata".

"Pentru a trimite PSD-ul in Opozitie, toate partidele anti-PSD vor trebui sa-si dea mana la alegerile locale, in cazul in care nu revenim la alegerea primarului in doua tururi. O majoritate PSD in administratia publica locala tine Romania subdezvoltata, din punct de vedere al programelor ce tin de modernizarea infrastructurii si administratiei.

Tocmai de aceea, partidul nostru a si lansat o campanie nationala, prin care cerem sprijin populatiei sa ne sustina in demersul de a reveni la alegerea primarului in doua tururi si vrem sa strangem un milion de semnaturi (...). In cazul in care nu revenim la doua tururi, suntem obligati sa discutam pentru crearea unui front comun anti-PSD la alegerile locale", a declarat Eugen Tomac pentru RFI Romania.

In opinia lui, participarea pe liste comune poate fi discutata pentru ca "batalia se va da in logica de al doilea tur de alta data": "Si atunci se vor face sondaje, se va vedea care candidat sta cel mai bine in sondaje si partidele care vor in mod real sa trimita PSD in administratia publica locala in Opozitie sa-si dea mana, astfel incat sa-l sustina pe cel mai bun, nu impus de un partid sau altul, in functie de numarul de parlamentari pe care-i are", a mai spus Tomac.

Citeste mai multe despre Eugen Tomac: E nevoie de un front comun anti-PSD la alegerile locale pe site-ul RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
poate va treziti si voi, p(o)mpistilor. si nu-l mai lasati pe base