Eugen Tomac spune ca a fost acasa la Donald Trump: L-am invitat sa viziteze Romania (Foto)

Sambata, 23 Martie 2019, ora 10:57 6857 citiri
Foto: Facebook/ Eugen Tomac

Liderul PNP Eugen Tomac afirma, intr-o postare pe Facebook, ca a fost invitat la resedinta din Florida a presedintelui SUA Donald Trump, la o cina festiva organizata de Partidul Republican cu prilejul "Lincoln Day", ocazie cu care i-a adresat liderului de la Casa Alba invitatia de a vizita Romania.

"Acasa la Presedintele Trump. In aceasta seara am fost invitat la resedinta din Florida a Presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cina festiva organzata de Partidul Republican cu prilejul "Lincoln Day".

Am raspuns acestei invitatii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tarie in parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastra, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenti o adevarata lectie de patriotism. A fost o seara in care am auzit multe lucruri frumoase despre America si despre cum se face politica activa in cea mai veche si consolidata democratie din lume", scrie Tomac pe Facebook.

El spune din nou ca i-a adresat presedintelui american invitatia de a vizita Romania.

"Intalnirea cu Presedintele Donald Trump si Melania Trump a fost un moment unic si i-am adresat liderului de la Casa Alba invitatia de a vizita tara noastra!", scrie liderul PMP.

El afirma ca a discutat cu multi politicieni si oficiali americani si tuturor le-a vorbit despre Romania, Republica Moldova si despre viitorul Europei unite dupa modelul american.

"Eu cred ca orice politician care isi iubeste tara face o politica inteleapta si fructifica orice oportunitate pentru a o ajuta in orice imprejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: sa refacem Romania puternica si mare din nou!", considera Eugen Tomac.

In 4 martie liderul PMP Eugen Tomac afirma ca i-a transmis presedintelui Donald Trump invitatia de a vizita Romania, cu ocazia intlnirii pe care a avut-o cu consilierul acestuia Kellyanne Conway, fost sef al campaniei prezidentiale. Conform lui Tomac, raspunsul primit a fost ca propunerea "suna bine", iar Trump se va gandi serios la aceasta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News