Eugen Tomac, la Congresul USR: „Avem o țară prădată de PSD, cu PSD în toți și toate. Așa nu se mai poate”

Sambata, 17 Iunie 2023, ora 13:02
2202 citiri
Eugen Tomac, la Congresul USR: „Avem o țară prădată de PSD, cu PSD în toți și toate. Așa nu se mai poate”
Liderul PMP Eugen Tomac l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a „trădat” votul electoratului de dreapta

Liderul PMP Eugen Tomac a avut o intervenție în cadrul Congresului USR în care l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că „lasă o moștenire urâtă”, referindu-se la alianța dintre PNL și PSD.

Vorbind despre PSD, Eugen Tomac i-a acuzat pe social-democrați că „vor să fure din liniște. Vor să fure din pensii, for să fure din salarii. Au umplut doctorii din politică încercând să ne spună cât de deștepți sunt. Președintele Iohannis, pentru a manipula electoratul în 2020, le-a spus românilor nu vă irosiți votul, votați PNL, pentru a scăpa de PSD. Ce avem astăzi? O țară prădată de PSD, cu PSD în toți și toate. Așa ceva nu se mai poate”, a transmis Tomac.

Liderul PMP l-a acuzat apoi pe Klaus Iohannis că a „mințit” la alegerile in 2020 când a cerut populației să voteze pentru a „scăpa de PSD”.

„Iohannis ne lasă o moștenire urâtă. O țară fără speranță, o țară nemaiîntâlnită. Avem obligația să gândim lucid și să facem ceea ce trebuie pentru România. De ce se tem de noi? Cine se teme de noi? Exact partidul care a trădat electoratul de dreapta. PNL avea o șansă. Dar îi place să se urce în remorca PSD.

USR are în față o mare provocare. O provocare nu doar pentru a salva onoarea dreptei, o provocare pentru a da semnalul unității pentru toți cei care vor ca România normală să însemne o Românie în care ne creștem copii în pace.

L-am auzit spunând cu gura mare pe proaspătul premier, Marcel, Ciucă, sau Nicu Ciolacu, nici nu-ți mai dai seama. Prima minciună este că va băga țara în zona Euro. Poate-i spune cineva că în zona Euro nu e așa cum îi schimbi pe Câciu cu Boloș”, a conchis Eugen Tomac.

Peste 800 de delegaţi din întreaga ţară se reunesc sâmbătă, 17 iunie, la Bucureşti, pentru congresul Uniunii Salvaţi România, formaţiunea urmând a stabili strategia pentru anul electoral 2024.

”Uniunea Salvaţi România organizează în data de 17 iunie 2023 un congres politic, care va reuni 800 de delegaţi din întreaga ţară”, a anunţat formaţiunea.

La aveniment vor participa şi invitaţi din partea ALDE Europe, UDMR, PMP, Forţa Dreptei.

Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#Eugen Tomac, #congres USR, #presedinte PMP , #stiri Eugen Tomac