Cine va fi candidatul PMP la Cotroceni? Un om care a fost mereu aproape de Basescu

Vineri, 12 Iulie 2019, ora 10:24 7439 citiri
Foto: Arhiva Facebook/ Eugen Tomac

Eugen Tomac sustine ca la prezindetiale, din partea PMP, va candida o persoana care i-a fost mereu apropiata fostului presedinte Traian Basescu.

Seful PMP nu ia personal in calcul o candidatura.

"Nu, nu iau in calcul o asemenea candidatura, dar in clipa de fata, PMP este intr-o analiza profunda si in discutii destul de avansate cu oameni apropiati de PMP sau de presedintele Basescu, care sunt convins ca pot face o figura frumoasa la alegerile din toamna (...)

In mod obligatoriu, sunt oameni care au fost intotdeauna aproape de presedintele Basescu, in mod special in timpul mandatelor de presedinte", a declarat Eugen Tomac pentru RFI Romania.

Liderul PMP a mai spus ca partidul vrea sa vina cu "un candidat care sa faca diferenta fata de tot ceea ce exista in spatiul public ca posibili candidati".

"Ii asigur pe toti cei care ne-au votat si pe toti cei care asteapta un altfel de candidat din partea dreptei ca PMP-ul este aproape de a-l prezenta pe cel care poate obtine un numar de voturi chiar mai mare decat Dancila", a adaugat Tomac.

Citeste mai multe despre Candidatul PMP pentru Cotroceni? Tomac: Un om care a fost mereu aproape de presedintele Basescu pe site-ul RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Menumorut
Menumorut
rank 5
Fragmenteaza opozitia !
Poza n.italy
n.italy
rank 5