Teodorovici a propus premierului schimbarea sefului ANAF: Se asteapta semnarea ordinului (Surse)

Marti, 03 August 2021, ora 11:163189 citiri
Teodorovici a propus premierului schimbarea sefului ANAF: Se asteapta semnarea ordinului (Surse)
Foto: Arhiva Hepta.ro

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, i-a propus premierului Viorica Dancila demiterea sefului ANAF, Ionut Misa, transmit mai multe surse de presa, ordinul urmand sa fie semnat in curand de sefa Executivului.

Dancila si Teodorovici s-au intalnit joi dimineata la Palatul Victoria, informeaza Realitatea TV, iar surse guvernamentale au declarat pentru Mediafax ca Viorica Dancila este de acord cu demiterea lui Misa, urmand sa semneze ordinul astazi sau maine.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost unul dintre liderii coalitiei de guvernare care si-au exprimat public nemultumirea fata de activitatea lui Ionut Misa in fruntea ANAF.

Fostului ministru de Finante i se reproseaza, printre altele, managementul defectuos al ANAF, nivelul scazut al incasarilor si faptul ca nu a reformat institutia asa cum s-a angajat sa faca la preluarea functiei.

Contactat telefonic joi dimineata de Realitatea TV, Ionut Misa a spus ca nu i s-a adus la cunostinta o posibila decizie privind schimbarea lui din functie.

Ionut Misa a preluat conducerea ANAF in luna martie a anului trecut.

ado.slave('adoceanrosklklifthe', {myMaster: 's2ZAzOodh1dWt2105vHoblpybcY72mc1aoKoJzfWHmz.e7' });