Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Pe Teodorovici il deranjeaza sa i se spuna Orlando: Cum a ajuns sa-l faca "sobolan" pe Fifor

Miercuri, 27 Noiembrie 2019, ora 22:15
8498 citiri
Pe Teodorovici il deranjeaza sa i se spuna Orlando: Cum a ajuns sa-l faca "sobolan" pe Fifor
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Orlando Teodorovici spune ca "nu s-a injurat nimeni cu nimeni" in sedinta Comitetului Executiv National al PSD care a avut loc marti seara, el admitand ca a folosit termenul "sobolan" atunci cand a vorbit despre colegul sau Mihai Fifor. Teodorovici il catalogheaza drept "magar" pe eurodeputatul Rares Bogdan.

"Nu a fost nici pe departe ceea ce s-a spus in presa despre sedinta CEx. (...) Suntem colegi, e normal sa ne reprosam. Nu s-a injurat nimeni cu nimeni", a sustinut Orlando Teodorovici, miercuri seara, la Romania TV.

Acesta a admis ca a folosit termenul "sobolan" la adresa colegului sau Mihai Fifor.

"Asta o recunosc, da, asa este (ca a spus "sobolan" despre Mihai Fifor - n.red.). Pentru ca se leaga iar de felul meu de a fi. Nu pot sa spun dimineata ca-mi dau demisia pe Facebook, dupa o ora sau doua sau trei sa modific postarea ca nu-mi mai dau demisia, adica ma fac ca nici n-am mentionat acest lucru, adica nu pot sa fac eu oamenii sa creada in mine si mai ales ca eram dupa CEx la partid si uitandu-ma la un post de televiziune am urmarit discutia telefonica a dansului pe post.

Si aud ce? Ca nu si-a dat demisia. Teodorovici. (...) In fine... Si in momentul ala va dati seama ca...macar spune adevarul, nimic altceva. Si am inceput sa-l caut prin partid, recunosc. Nu l-am gasit. Sansa dansului si norocul dansului. Nu l-am gasit", a relatat Eugen Teodorovici.

Fifor nu se poate supara pe Teodorovici, care l-a numit "sobolan": E modul lui de a face politica

El a adaugat, in acest context, ca "asta e felul lui de a fi".

"Bunul simt nu inseamna lipsa de experienta politica. Sunt om de administratie si respect si litera si spiritul legii", a afirmat el.

In aceeasi emisiune, Eugen Orlando Teodorovici l-a catalogat drept "magar" pe europarlamentarul PNL Rares Bogdan, aratandu-se deranjat de folosirea prenumelui Orlando si spunand ca prefera sa i se spuna Eugen Teodorovici.

"Va rog frumos, spuneti-mi Eugen Teodorovici. Orlando a facut-o magarul ala de Rares Bogdan cu ai lui. (...) Ce au incercat ei sa faca cu acest Orlando? Logica lor: sa duca in derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, sa-l duca in derizoriu avand acest nume, Orlando. Asta-i numele meu, asa m-au botezat parintii", a spus Teodorovici.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Teodorovici Fifor sobolan, #Teodorovici magar Rares Bogdan , #ministrul Finantelor Publice