Cum incearca Teodorovici sa isi convinga colegii sa il voteze: Ce vrea fiecare minister e dorinta, ce vrea ministrul de Finante e putinta

Sambata, 29 Iunie 2019, ora 16:14
2797 citiri
Cum incearca Teodorovici sa isi convinga colegii sa il voteze: Ce vrea fiecare minister e dorinta, ce vrea ministrul de Finante e putinta
Foto: Captura Facebook/Epoch Times Romania

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care candideaza la functia de presedinte executiv al PSD, a declarat, la congres, ca "ce vrea fiecare minister e dorinta, ce vrea premierul si ministrul de Finante e putinta".

"Intotdeauna sprijinul e la Ministerul de Finante, pentru ca ce vrea fiecare minister e dorinta, ce vrea premierul si ministrul de Finante e putinta", a afirmat Teodorovici, in discursul de sustinere a candidaturii.

El a mai spus ca au fost momente cand erau foarte putini care voiau sa schimbe lucrurile si vorbeau pe la colturi.

"Astazi suntem foarte vocali, ceea ce e bine, sa spunem. Va mai aduceti aminte pe 26 starea partidului? Pe 27 sau 28 ce am spus cand am intalnit delegatia FMI? Ca poate e sansa pentru acest partid", a adaugat Teodorovici.

"Cand am fost adus in guvern in 2012, am banuit din ce motiv, dar am zis ca e o sansa pe care pot sa o fructific pentru oamenii din aceasta tara. Am facut acest pas pentru ca am stiut ca se poate", a mai spus ministrul Finantelor.

"Nu mi-am schimbat principiile, sunt cel care sunt, pe care Dumnezeu l-a pus pe acest pamant. Singura mea dorinta e sa fac pentru oameni. (...) Eu doresc sa fiu acolo unde lucrurile trebuie sa se intample, sa fiu in teren", a mai declarat Teodorovici.

Eugen Teodorovici isi anuntase candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, dar la Comitetul Executiv de vineri a anuntat ca se retrage pentru ca social democratii nu au fost de acord cu propunerea sa, ca cei care pierd sa se retraga din functiile detinute.

"Eu nu am incercat decat sa ridic nivelul competitiei si sa spun foarte clar, sa aduc ceva in plus si pentru a demonstra ca nu am niciun fel de teama de niciun fel de competitie am spus foarte clar ca ar fi foarte corect ca cel care pierde sa se si retraga din functia pe care o detine. Eu am spus ori mergem in aceasta varianta, ori ma retrag", a spus Teodorovici.

Sambata, insa, a anuntat ca s-a razgandit si ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD.

Social-democratii s-au reunit sambata in cadrul Congresului National, pentru a alege noua conducere a partidului, dupa iesirea din peisaj a lui Liviu Dragnea. Sunt alesi presedintele, presedintele executiv si secretarul general. Delegatii au inceput sa vina inca de dimineata la Sala Palatului, s-au creat cozi la intrare, este aglomeratie si atmosfera tensionata. La Congres participa circa 4.000 de delegati plus invitati.

Urmareste LIVE TEXT desfasurarea Congresului PSD

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Congres PSD, #Eugen Teodorovici presedinte executiv PSD , #ministrul Finantelor
Comentarii