Iubita unui fotbalist celebru vine să joace în România FOTO

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 07:51
3828 citiri
Iubita unui fotbalist celebru vine să joace în România FOTO
Estavana Polman va juca la Rapid FOTO facebook

Campioana la handbal feminin Rapid Bucureşti a anunţat, marţi, transferul jucătoarei olandeze Estavana Polman (29 ani), golgeter al Mondialului din 2019.

Polman joacă pe postul de centru, are 30 de ani şi înscris 540 de goluri în cele 144 de selecţii la naţionala Olandei. Este triplă medaliată la Mondiale (aur 2019, argint 2015, bronz 2017), dublă medaliată europeană (argint 2016, bronz 2018), iar la nivel de cluburi are trei titluri naţionale în Danemarca.

A jucat în carieră la Sønderjysk Elitesport, Team Esbjerg şi echipa, tot daneză de la care vine la Rapid, Nykøbing Falster Håndboldklub.

Polman ar urma să debuteze pentru Rapid în 3 decembrie, în deplasarea de la Gyor, din Liga Campionilor.

Estavana Polman are în palmares o medalie de aur cu naţionala Olandei la CM din 2019, din Japonia, una de argint în 2015 (Danemarca) şi una de bronz, în 2017 (Germania). De asemenea, la Campionatul European, Polman a cucerit medalia de argint în 2016 (Suedia) şi medalia de bronz în 2018 (Franţa). În campionatul Danemarcei, olandeza are trei titluri de campioană, în 2016, 2019 şi 2020.

Ea este actuala iubită a fostului mare fotbalist olandez Rafael Van der Vaart, jucător cu 109 selecții la națională, fost la Real Madrid și Tottenham.

Rafael și Estavana sunt împreună de șase ani și au o fetiță. Van der Vaart a divorțat în 2013 de prima soție, o prezentatoare tv, după ce a fost implicat într-un scandal amoros, în care să descoperit că își înșela nevasta cu cea mai bună prietenă a ei, Sabina Boulahrouz, nevasta unui coleg de la națională.

Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
#Estavana Polman, #Rapid, #transfer, #iubita, #Van der Vaart, #olandez , #stiri handbal