Un fost mare internațional al României are nevoie urgentă de sânge

Marti, 22 Noiembrie 2022, ora 19:14
2781 citiri
Un fost mare internațional al României are nevoie urgentă de sânge
Florentin Ermurache are nevoie de ajutor FOTO facebook

FR Baschet, clubul Steaua Bucureşti, actuali şi foşti sportivi fac un apel, marţi, pe reţelele sociale pentru donarea de sânge, necesar unui component emblematic al naţionalei şi al formaţiei steliste, Florin Ermurache. El urmează să fie supus unei dificile operaţii la coloana vertebrală.

”Un mare campion are nevoie de ajutorul nostru! Florin Ermurache, unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istoria Stelei, urmează să sufere o intervenţie chirurgicală la coloana vertebrală. Fostul mare sportiv are nevoie de ajutorul tuturor pentru a dona sânge. Cei care doresc să ajute, pot dona în cadrul Centrului de Recoltare Sangvină al Spitalului Militar Central Bucureşti, cu menţiunea - Pentru Florin Ermurache”, este apelul clubului Steaua Bucureşti.

Născut în 30 aprilie 1960, Florin Ermurache a jucat pe postul de extremă de forţă şi a câştigat 10 titluri de campion al României, la care se adaugă şi cele peste 400 de selecţii în naţională.

El a evoluat la Steaua Bucureşti şi la Dinamo Bucureşti în anii de glorie ai baschetului românesc, fiind distins cu titlul de Maestru Emerit al Sportului. Cu echipa naţională a evoluat la trei turnee finale de Campionat European, iar la nivel de club a bifat mai multe participări în Cupa Campionilor Europeni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Moscova promite Teheranului avioane de luptă și apărare antiaeriană. „Iranienii obțin beneficii din această schimbare”
Moscova promite Teheranului avioane de luptă și apărare antiaeriană. „Iranienii obțin beneficii din această schimbare”
Oficialii militari ruși au sprijinit în mod discret Iranul cu arme și informații, pe măsură ce criza din Orientul Mijlociu s-a intensificat. O alianță strategică între cele două...
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
#Ermurache, #ajutor, #sange, #operatie, #baschetbalist , #stiri din sport