Un voucher la un curs A_BEST online de limba engleză sau germană – cadoul perfect de Valentine’s Day!

Advertorial
Marti, 08 Februarie 2022, ora 10:21
5969 citiri
Un voucher la un curs A_BEST online de limba engleză sau germană – cadoul perfect de Valentine’s Day!
curs engleza FOTO: abest.ro

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de 13 ani pe piaţă, anunță organizarea unei noi sesiuni de cursuri deschise de limbi străine, online, live, atât în sistem standard, de grupă (6-8 cursanți), cât și în format premium, de mini-grupă (4-5 cursanți), în perioada martie - aprilie 2022. Înscrie-te la un curs de engleză sau germană şi îţi poţi mări șansele să evoluezi pe scara profesională mai rapid.

Cursurile de limbi străine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta să îţi dezvolţi vocabularul şi să poţi comunica într-o limbă străină. Lecţiile de curs sunt interactive şi pun accent pe dezvoltarea fluenţei, pentru ca tu să asimilezi eficient limba străină pe care vrei să o studiezi.

Trainerii A_BEST adaptează materialele de lucru domeniului în care activezi, astfel încât să te poţi regăsi în activităţile predate în timpul lecţiilor, fie că este vorba de teme legate de mediul de afaceri, fie de subiecte din viaţa de zi cu zi. Mai mult decât atât, grupele au un număr restrâns de participanţi, pentru ca predarea să fie cât mai eficientă, iar tu să poţi interacţiona cu ceilalţi colegi şi, de ce nu, să îţi faci prieteni noi.

Pe parcursul lecţiilor, trainerii îţi vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi îţi vor oferi sfaturi astfel încât să capeţi încredere în abilităţile tale de comunicare în limba străină pe care vei alege să o studiezi.

“Indiferent de locul în care ne aflăm, comunicarea poate să ne apropie, mai ales când vorbim… aceeași limbă. Dezvoltarea unei noi abilități, cum ar fi studiul unei limbi străine este o oportunitate care poate fi valorificată chiar și în această perioadă mai dificilă, explorând resursele oferite de mediul virtual. De altfel, cursurile online nu reprezintă o noutate, ba chiar ele sunt o alternativă la abordarea clasică a studiului în sala de curs, care au avantajul că pot fi accesate de cursanți din orice loc s-ar afla. În plus, trainerii A_BEST mențin gradul înalt de interactivitate a activităților de învățare, funcțiile platformelor online ajutând la acest lucru din punct de vedere didactic, prin posibilitatea de a partaja ecranul, de a utiliza tabla virtuală sau de a crea sondaje live”, a declarat Aura Icodin, CEO și fondatoarea Centrului de Limbi Străine A_BEST.

Beneficiile cursurilor A_BEST:

Dacă te înscrii la unul din cursurile live, online, pe care A_BEST le organizează în perioada martie – aprilie 2022, ai următoarele beneficii:

  • metodă de predare interactivă (Communicative Language Teaching);
  • orar flexibil: cursurile au loc seara, după programul de lucru;
  • cursuri structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;
  • grupe restrânse, pentru eficienţa predării;
  • derulare live, online, pe Zoom, pentru siguranța tuturor, în contextual actual, și pentru utilizarea tehnologiei la maximum în procesul de predare, în beneficiul direct, imediat, al cursanților;
  • traineri cu vocaţie, acreditări internaţionale şi experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte;
  • testarea inițială și materialele de curs în format digital - gratuite.

Este important de știut și faptul că plata se poate efectua și în rate egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului). În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un discount de 10%.

Totodată, se acordă 5% discount în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

„De asemenea, Echipa A_BEST pune la dispoziția clienților săi posibilitatea achiziționării de vouchere pentru persoanele care doresc să ofere un cadou educațional de Valentine’s Day celor dragi”, a declarat Aura Icodin.

Sunt disponibile 3 tipuri de vouchere:

  • Voucher Platinum- 500 ron
  • Voucher Gold – 300 ron
  • Voucher Silver - 200 ron

*Termeni și condiții: Voucherul poate fi folosit pentru achitarea unui loc la unul din cursurile de limba engleză sau germană în sistem grupă din sesiunea de primăvară. În cazul cursurilor achitate cu voucher, nu se aplică sistemul de discount sau sistemul de plată în rate. Diferența de bani se achită separat de către participant.

Calendarele cursurilor online A_BEST de limbi străine, sesiunea martie – aprilie 2022, pot fi accesate aici:

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762 274 914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din București, România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic. Echipa A_BEST organizează cursuri de limbi străine şi de limba română pentru expaţi, iar din portofoliul nostru de clienţi fac parte peste 250 de companii multinaționale, din domenii precum IT, telecomunicații, banking, asigurări, pharma, FMCG, transporturi şi logistică. De asemenea, portofoliul A_BEST este format din peste 10 limbi străine și deținem o acreditare naţională şi trei acreditări internaţionale. A_BEST este și prima companie locală care a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform standardului ISO 9001:2015, în urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizaţie germană de certificare de terţă parte.

Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#engleza, #cursuri limbi straine, #germana, #voucher Valentines Day , #engleza