Virgil Popescu anunță proiecte de 670 de milioane de euro: ”Suntem pregătiţi să investim masiv în sistemul energetic din România”

Vineri, 18 Februarie 2022, ora 16:50 2800 citiri
Valoarea proiectelor de investiții depuse pentru CEO prin Fondul pentru Modernizare depășește 1,4 miliarde de euro FOTO Facebook / Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat vineri, 18 februarie, că au fost depuse noi proiecte de investiții importante cu finanţare din Fondul pentru Modernizare.

”Am depus noi proiecte de investiţii cu finanţare din Fondul pentru Modernizare. Este vorba de 8 proiecte de producţie energie din resurse regenerabile (Panouri Fotovoltaice - Rovinari, Pinoasa, Işalniţa, Turceni, Rovinari, Bohorelu, Tismana 1 şi Tismana 2), iar capacitatea de producţie va fi de 735 MW”, a scris ministrul Energiei, pe Facebook.

Potrivit lui Virgil Popescu, valoarea totală a acestor proiecte depășește 670 milioane de euro, din care aproximativ 470 de milioane de euro reprezintă suma solicitată din Fondul de Modernizare.

”Suntem pregătiţi să investim masiv în sistemul energetic din România! Pentru CEO, până acum, s-au depus proiecte de investiţii cu finanţare din Fondul pentru Modernizare în valoare totală de peste 1,4 miliarde de euro”, a mai scris ministrul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News