Emmanuel Macron, palmuit in timpul unei vizite oficiale. Doua persoane au fost retinute VIDEO

Marti, 08 Iunie 2021, ora 16:35 5799 citiri
Intr-o postare de pe Twitter se vede cum presedintele francez este lovit peste fata de un barbat din multime FOTO captura Twitter

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost palmuit marti, pe 8 iunie, de un barbat, in timpul unei vizite oficiale in Drome.

Doua persoane au fost arestate in Franta dupa ce presedintele Emmanuel Macron a fost palmuit de un barbat in timpul unei plimbari in regiunea Drome din sud-estul Frantei, relateaza Reuters.

Intr-o scurta inregistrare publicata pe Twitter se vede cum presedintele francez s-a apropiat de o multime de oameni, moment in care un barbat l-a lovit peste fata. Individul imbracat intr-un tricou verde, cu ochelari de soare si cu o masca de protectie striga "Jos cu Macronia!" inainte de a-l lovi pe Macron.

Ofiterii de securitate ai lui Macron l-au imobilizat rapid si l-au retras pe presedintele francez de la scena incidentului. Acesta si-a continuat apoi vizita.

Autenticitatea inregistrarii video, in care se aude in mod clar "Jos Macron!", publicata pe retele de scializare, a fost confirmata de anturajul sefului statului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News