Emmanuel Macron, mesaj în limba română pentru Maia Sandu: „Puteți conta pe susținerea Franței”

Marti, 22 Noiembrie 2022, ora 12:52 2992 citiri
Președintele Franței Emmanuel Macron a transmis mai multe mesaj în limba română până acum FOTO Facebook / Emmanuel Macron

Președintele Franței Emmanuel Macron a transmis marți, 22 noiembrie, un mesaj în limba română pe Twitter și Facebook, adresat președintei Republicii Moldova Maia Sandu.

În mesajul său, Macron o laudă pe Maia Sandu pentru eforturile „curajoase și ambițioase” și o asigură de susținerea Franței.

”Dragă Maia, eforturile curajoase și ambițioase pe care le depuneți în Moldova, le faceți pentru țara dumneavoastră, dar și pentru Europa. Puteți conta pe susținerea Franței.”, a transmis Emmanuel Macron.

În iunie 2022, Macron a mai transmis un mesaj în limba română în care a subliniat că Uniunea Europeană a deschis o nouă etapă pentru Republica Moldova și Ucraina.

„La Kiev, săptămâna trecută, ne-am luat un angajament: să lucrăm pentru a oferi Ucrainei statutul de candidat la aderarea la UE. În seara asta deschidem o nouă etapă pentru Ucraina, pentru Moldova, pentru Europa. E un moment istoric”, afirma Macron.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News