Cum și-a cucerit ”elevul” Emmanuel Macron soția care i-a fost profesoară: ”Orice vei face, eu o să mă însor cu tine”

Luni, 25 Aprilie 2022, ora 10:25 12320 citiri
Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte

Emmanuel Macron a fost reales în funcţia de preşedinte al Franţei, el obţinând 58,55 la sută din totalul voturilor exprimate duminică, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, conform rezultatelor oficiale.

Emmanuel Macron (44 de ani) îi datorează succesul politic și soției sale, Brigitte (69 de ani), alături de care trăiește o poveste de dragoste impresionantă, începută încă din copilăria politicianului.

Astfel, Emmanuel Macron nu avea decât 15 ani și era elev atunci când a cunoscut-o pe Brigitte Trogneux, profesoară de literatură la liceul din Amiens, în nordul Franţei.

Cu toate că exista o diferenţă mare de vârstă, de aproape 25 de ani, iar Brigitte era căsătorită şi avea trei copii, Emmanuel s-a îndrăgostit de profesoara sa și a făcut tot posibilul să e apropie de ea.

„La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus, ”Orice vei face, eu o să mă însor cu tine””, a declarat Brigitte Macron într-un interviu.

„Pas cu pas, el a reușit să spargă toate barierele, cu răbdare”, a mai spus Brigitte.

Ulterior, Brigitte s-a mutat în capitala Franței, unde era Emmanuel Macron, și a divorțat de soțul său, pentru a-și oficializa relația cu actualul președinte al Franței în anul 2007.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News