Show înainte de Crăciun. Cu cine va juca Emma Răducanu în ultimul mare meci al anului. Va fi o adevărată ”finală”

Joi, 14 Octombrie 2021, ora 20:324712 citiri
Show înainte de Crăciun. Cu cine va juca Emma Răducanu în ultimul mare meci al anului. Va fi o adevărată ”finală”
Emma Răducanu

Organizatorii Mubadala World Tennis Championship, o competiţie demonstrativă de tenis cu importante premii în bani, au anunţat adversara Emmei Răducanu la ediţia din acest an, care va avea loc între 16 şi 18 decembrie.

Turneul de la Abu Dhabi reuneşte şase tenismeni importanţi care se întrec timp de trei zile. În paralel, este proramat un meci de simplu feminin. La ultimele ediţii, jucătoarele invitate au fost Serena Williams, Venus Williams, Maria Şarapova, Jelena Ostapenko şi Ajla Tomljanovic. Ediţia din 2020 nu a avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Văzând steaua Emmei cum se înalţă, cu performanţe superbe în vară, şi reacţia fanilor, am ştiut că trebuie să o aducem la Abu Dhabi, iar remarcabila victorie a Emmei la US Open a întărit acea decizie", au declarat organizatorii turneului, justificând invitația adresată jucătoarei cu tată român și mamă din China.

Ulterior, Emma Răducanu și-a aflat și adversara din ultimul mare meci al anului în tenisul femninin. Astfel, ea se va confrunta cu elvețianca Belinda Bencic, locul 10 WTA. Va fi o adevărată ”finală” între câștigătoarea de la US Open și campioana olimpică de la Tokyo.