Emma Răducanu, mesaj important pentru Lewis Hamilton, campionul din Formula 1

Luni, 29 Noiembrie 2021, ora 05:517605 citiri
Emma Răducanu, mesaj important pentru Lewis Hamilton, campionul din Formula 1
Emma Răducanu

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 19 WTA, i-a mulţumit, duminică, pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton pentru sfatul pe care i l-a dat după triumful de la US Open. Răducanu a vorbit despre ce i-a spus pilotul după un meci demonstrativ pe care l-a jucat cu Gabriela Ruse, numărul 85 mondial, la Royal Albert Hall.

"A fost foarte cool şi m-a ajutat. Mi-a spus: Ai răbdare, abia ai urcat pe val. Este totul bine. Să nu-ţi faci griji. M-a liniştit. Este un tip foarte cool", a spus Răducanu despre Lewis Hamilton, potrivit The Guardian.

Ea crede că nu există posibilitatea să câştige premiul BBC pentru Personalitatea Sportivă a anului, pentru care este nominalizat şi Hamilton. "Nici măcar nu mă gândesc la asta. Pentru mine, este ceva atât de departe de sfera posibilităţilor încât nici nu înţeleg cum ar putea fi o posibilitate".

Duminică, Emma Răducanu a învins-o cu scorul de 6-3, 7-6 (3) pe Gabriela Ruse, în meciul demonstrativ de la Londra, primul pentru ea în faţa publicului de acasă după triumful din septembrie de la US Open.

Ruse se numără printre prietenele lui Răducanu în circuit şi a destins atmosfera în timpul demonstrativului din cadrul evenimentului ATP Champions Tour.

Pentru Emma Răducanu, următoarea competiţie va fi una tot demonstrativă, Mubadala World Tennis Championships, la Abu Dhabi, în 16 decembrie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News