Fantastic! Emma Răducanu e în semifinale la US Open fără să piardă vreun set în 8 meciuri. A trecut la pas și de campioana olimpică de la Tokyo

Miercuri, 08 Septembrie 2021, ora 19:3413652 citiri
Fantastic! Emma Răducanu e în semifinale la US Open fără să piardă vreun set în 8 meciuri. A trecut la pas și de campioana olimpică de la Tokyo
Emma Răducanu

Tânăra jucătoare britanică de origine română Emma Răducanu (18 ani, locul 150 WTA) a evoluat miercuri seară în sferturile de finală la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

De la ora 19.00, în primul meci de pe arena centrală ”Arthur Ashe”, Emma Răducanu s-a duelat cu elvețianca Belinda Bencic (24 de ani, 12 WTA), campioana olimpică de la Tokyo.

Cu excepția startului de partidă, când Bencic a condus cu 3-1, Emma Răducanu a dominat întâlnirea, impunându-se cu 6-3, 6-4. E al optulea meci la rând câștigat la US Open de Răducanu, venită din calificări, toate în minimum de seturi.

Desfășurarea LIVE:

*6-4, Emma Răducanu e în semifinale.

*5-4, Emma servește pentru meci.

*5-3 Răducanu, care se apropie de victorie.

*4-3 pentru britanică.

*Break Emma Răducanu, 3-2.

*Se menține echilibrul, 2-2.

*2-1 Bencic, ghem la zero.

*Răducanu egalează, 1-1.

*1-0 Bencic în setul doi.

*6-3 Emma Răducanu în primul set, de la 1-3.

*Break Răducanu, 5-3.

*Emma trece în față, 4-3.

*Răducanu egalează, 3-3.

*3-2 Bencic.

*Bencic începe mai bine și conduce cu 3-1.

În programul zilei de miercuri la US Open figurează și cele două românce calificate în sferturile probei de dublu. Astfel, în ultimul meci al zilei de pe arena ”Louis Armstrong”, perechea Monica Niculescu - Gabriela Ruse va înfrunta dublul format din Alexa Guarachi (Chile) și americanca Desirae Krawczyk.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News