Emma Răducanu, avertizată de o campioană olimpică la tenis: ”Poate fi toxic”

Marti, 07 Februarie 2023, ora 12:43
2840 citiri
Emma Răducanu, avertizată de o campioană olimpică la tenis: ”Poate fi toxic”
Emma Răducanu

Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu (20 de ani, 80 WTA) a primit sfaturi referitoare la viitorul său de la portoricanca Monica Puig, o fostă jucătoare care a cunoscut gloria la Olimpiada din 2016.

Ascensiunea fulminantă a Emmei Răducanu, victorioasă la US Open în 2021 venind din calificări, și succesul enorm pe care îl are în relația cu sponsorii, au fost comentate de Monica Puig, care a lăsat de înțeles că sportiva britanică are de suferit de pe urma popularizării excesive din social media.

„Am văzut-o de multe ori pe teren la US Open, când a câștigat acel titlu, și este o jucătoare foarte talentată

Din punct de vedere fizic, este încă foarte tânără. Nu o să spun că este deja o jucătoare foarte consacrată, cu multă experiență. Ea a câștigat acel titlu de la US Open neavând multe turne WTA în spate și nu a avut un calendar complet.

Încă are nevoie de timp să se dezvolte și să afle cine este ca jucătoare de tenis, cine este ca persoană”, a declarat Monica Puig.

De la ascensiunea sa fulgerătoare, Emma Răducanu a folosit în mod regulat rețelele sociale pentru a-și promova legăturile comerciale, dezvoltând un portofoliu de sponsorizări care include companii precum Nike, Porsche, Evian, Dior, Wilson, HSBC, Vodafone și British Airways.

„Rețelele sociale sunt un instrument grozav pentru a vă stimula brandul, dar poate fi toxic, mai ales pentru o persoană ca Răducanu, care are atât de mulți oameni care o urmăresc și atât de mulți oameni care vor s-o vadă. Nu vor fi toți care să te iubească. O să apară și cei care nu te vor plăcea”, i-a mai transmis Puig jucătoarei britanice.

Anunțul făcut de Novak Djokovic în privința viitorului său antrenor
Anunțul făcut de Novak Djokovic în privința viitorului său antrenor
Novak Djokovic, numărul unu mondial, care a anunţat miercuri încheierea colaborării cu Goran Ivanisevic, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Belgrad, că nu ştie cine va fi...
Victorie mare pentru cea mai valoroasă jucătoare de ping pong din România
Victorie mare pentru cea mai valoroasă jucătoare de ping pong din România
Bernadette Szocs (locul 9 mondial) a eliminat-o pe sportiva aflată pe locul 10 mondial, Adriana Diaz (Puerto Rico), vineri, la WTT Champions Incheon 2024, din Coreea de Sud. Bernadette a...
#Emma Raducanu, #Monica Puig, #tenis, #toxic , #stiri tenis