Gestul pentru care Emma Răducanu a fost pedepsită de britanici. Tenismena a fost scoasă din echipa națională

Sambata, 18 Martie 2023, ora 07:46
12860 citiri
Gestul pentru care Emma Răducanu a fost pedepsită de britanici. Tenismena a fost scoasă din echipa națională
Emma Răducanu

Emma Răducanu nu va face parte din echipa de tenis a Marii Britanii care va juca în acest an în competiţia Billie Jean King Cup, a anunţat căpitanul-antrenor al echipei, Anne Keothavong, menţionând doar că aceasta este "indisponibilă", scrie Reuters.

Echipa Marii Britanii va înfrunta Franţa în calificări.

Emma Răducanu, fostă câştigătoare a turneului de Mare Şlem US Open 2021, în prezent pe locul 77 WTA, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells de nr. 1 WTA, poloneza Iga Swiatek.

Răducanu, 20 de ani, s-a retras în octombrie anul trecut din echipa Marii Britanii care a jucat în BJK Cup din cauza unei probleme la încheietura mâinii.

Marea Britanie a ajuns în semifinale la Glasgow în noiembrie, unde a fost învinsă de Australia.

"Sunt bucuroasă să nominalizez aceeaşi echipă ca cea pe care am avut-o cu patru luni în urmă, la Glasgow, unde ne-am descurcat atât de bine", a punctat Keothavong.

Presa britanică dezvăluie însă că Răducanu a făcut o gafă imensă în timpul turneului de la Indian Wells, ea menționând că nici măcar nu știe când va juca Marea Britanie în Billie Jean King Cup. „Abilitățile mele de comunicare sunt în general bune, în cazul în care cineva se întreba”, a comentat Keothavong.

Harriet Dart (locul 109 WTA), Heather Watson (140), Katie Boulter (151) şi jucătoarele de dublu Alicia Barnett şi Olivia Nicholls au fost convocate pentru meciul de pe 14-15 aprilie, ce va avea loc la Coventry.

"Harriet ne-a arătat de ce este capabilă învingând jucătoare precum (Paula) Badosa şi (Ajla) Tomljanovic. Katie şi Heather au experienţa acestei competiţii. Deşi Emma nu este disponibilă pentru acest meci, aşteptăm cu nerăbdare să revină în viitorul apropiat", a mai spus Keothavong.

Finala BJK Cup va avea loc în noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Emma Răducanu a făcut un meci mare la WTA Stuttgart, contra liderei mondiale Iga Swiatek VIDEO
Emma Răducanu a făcut un meci mare la WTA Stuttgart, contra liderei mondiale Iga Swiatek VIDEO
Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu a fost eliminată în sferturi la turneul WTA 500 de la Stuttgart. Emma Răducanu (303 WTA) a făcut un meci mare contra liderei mondiale...
Tabloul de Salvator Rosa, furat de la Oxford în urmă cu 4 ani, a fost recuperat în România VIDEO
Tabloul de Salvator Rosa, furat de la Oxford în urmă cu 4 ani, a fost recuperat în România VIDEO
Un tablou din secolul al XVII-lea, care a fost furat din galeria de artă a unei universităţi din Oxford în urmă cu mai bine de patru ani, a fost recuperat în România, anunţă BBC. Tabloul...
#Emma Raducanu, #Marea Britanie, #echipa, #cuvinte , #stiri tenis
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Dorele, ai uitat sa scrii ca chinezoaica are origini romanesti !