Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea, Stolojan si Anastase isi anunta sustinerea pentru Boc la presedintia PD-L (Video)

Luni, 14 Martie 2011, ora 11:22
2485 citiri
Udrea, Stolojan si Anastase isi anunta sustinerea pentru Boc la presedintia PD-L (Video)
Foto: Arhiva

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a anuntat prin postari pe Twitter si Facebook ca il sustine pe Emil Boc la presedintia PD-L, iar prim-vicepresedintele Theodor Stolojan si presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au facut, luni, anunturi similare.

"Am spus intotdeauna ca, daca domnul Boc va candida, il voi sustine", a declarat Stolojan la intrarea la sedinta BPN.

In schimb, Elena Udrea a facut anuntul duminica seara, pe Twitter. "Bine ca s-au lamurit lucrurile. Boc va candida la presdintia PD-L. Am ajuns acasa. A fost o zi lunga. Am semnat in aceasta seara pentru sustinerea candidaturii lui Emil Boc la presedintia PD-L", a scris liderul PD-L Bucuresti.

De asemenea, Udrea a facut anuntul si pe Facebook: "Am gasit candidatul pentru presedintia PD-L care corespunde cerintelor mele. Un candidat care a fost ales intr-o functie publica prin vot direct, care nu a fost niciodata banuit de coruptie si care este dispus sa lupte pentru partid. In aceasta seara am semnat pentru sustinerea candidaturii la presedintia PD-L a lui Emil Boc. Oricat m-am straduit, nu am fost prima, multi colegi semnasera inaintea mea".

Si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si-a anuntat luni sustinerea pentru Emil Boc. "Da, am semnat. Am fost langa Emil Boc tot anul trecut, si in cele mai grele momente, in care si-a asumat masurile necesare pentru Romania. Nu pot sa fiu in alta parte", a declarat Roberta Anastase, citata de Mediafax.

Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a parut insa sa nu stie despre deschiderea acestor liste de sustinatori.

"Eu nu stiu sa fi aparut o lista scrisa care sa fie supusa semnarii(...) Asteptam anuntul oficial. Imi voi contura o opinie in momentul in care se anunta oficial candidaturile, eu vreau sa vad dimensiunea economica a fiecarei motiuni in parte, ma intereseaza acest aspect", a declarat Adriean Videanu luni, inainte de inceperea sedintei BPN a PD-L.

Nici Ioan Oltean nu a dorit sa le dezvaluie jurnalistilor ce candidat va sustine pentru sefia PD-L. "Discutam dupa miercuri incolo, dupa motiunea de cenzura. (...) Pana atunci nu cred ca cineva isi va anunta candidatura. Nu m-am gandit pe cine voi sustine, ma gandesc cum sa scapam de motiunea de cenzura", a declarat Ioan Oltean inainte de BPN-ul de luni, precizand insa ca orice membru marcant al PD-L care vine cu un program serios are sanse de castig.

Conform presei, Emil Boc si Vasile Blaga si-au anuntat colegii, in cadrul intalnirii avute duminica intre liderii PD-L si Traian Basescu, ca vor candida pentru presedintia partidului la Conventia Nationala a PD-L care va avea loc pe 14 mai.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Boc presedintie PDL, #alegeri PDL, #Udrea sustinere Boc, #candidaturi presedinte PDL , #PDL
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
CLANUL INTERLOP -UDREA -STOLOJAN isi sustin ARGATUL INTERLOPULUI care este chirias la Cotroceni...
I
I.E.Feher
rank 1
"Conform presei, Emil Boc si Vasile Blaga si-au anuntat colegii, ca vor candida pentru presedintia partidului"