Profetia lui Boc: Daca partidele de dreapta nu fac asta, vor sta 10 ani in Opozitie

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 15:02
3726 citiri
Profetia lui Boc: Daca partidele de dreapta nu fac asta, vor sta 10 ani in Opozitie
Foto: Arhiva

Fostul presedinte al PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca partidele de dreapta din Romania risca sa ramana zece ani in opozitie daca nu se unesc dupa alegerile europarlamentare, care vor avea loc in luna mai.

"Dupa europarlamentare, daca fortele de dreapta nu se unesc, zece ani vor sta intr-o opozitie frumoasa, dar lipsita de eficienta", a avertizat primarul Clujului intr-o conferinta de presa.

Emil Boc este increzator ca fortele de dreapta vor ajunge la o intelegere dupa europarlamentare, sustinand ca formatiunile politice trebuie sa isi desemneze un candidat comun pentru presedintie.

"Vor fi obligate prin forta normala a lucrurilor ca, dupa alegerile europarlamentare, sa gaseasca o forma de colaborare pentru a-si impune un candidat comun la presedintie", a mentionat fostul lider al democrat-liberalilor.

Declaratiile lui Boc vin in contextul in care PDL a initiat o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta 3, insa nu a fost sustinut si de PNL. Formatiunea politica a adunat 90 de semnaturi cu ajutorul PP-DD si mai are nevoie de inca 54. Liberalii nu au contribuit cu nicio semnatura.

Cate semnaturi a strans PDL pentru motiunea de cenzura: Antonescu, prea neserios pentru a semna

"In total, am adunat 90 de semnaturi, mai avem nevoie de 54 de semnaturi pentru a putea depune aceasta motiune de cenzura in Parlament. Prin urmare, PNL mai are inca 48 de ore la dispozitie sa decida unde se afla, in opozitie sau la putere", a declarat prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul.

Antonescu: Dupa gluma din Parlament, ar fi neserios sa depunem motiune impotriva Guvernului

Pe de alta parte, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca dupa ceea ce a vazut in Parlament la angajarea raspunderii Guvernului, fapt pe care l-a catalogat drept "un simulacru" si "o gluma", considera ca ar fi neserios ca liberalii sa mai initieze o motiune de cenzura.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Emil Boc unire dreapta, #Emil Boc centru dreapta, #Boc unire partide dreapta, #unire partide dreapta , #PDL