Deputat PSD: Boc este un android politic creat de nebunul Frankenstein

Marti, 23 Februarie 2010, ora 13:192602 citiri
Deputat PSD: Boc este un android politic creat de nebunul Frankenstein

Premierul Emil Boc este un specimen dintr-o ciudata si perfida specie a androizilor politici, creat parca in laboratoarele nebunului Frankenstein, considera deputatul PSD Ion Stan.

Potrivit acestuia, seful Guvernului a mintit cand a spus ca in Romania nu va fi criza si ca poporul nu va fi dator FMI.

"In fruntea Guvernului se afla un specimen dintr-o ciudata si perfida specie a androizilor politici, creat parca in laboratoarele nebunului Frankenstein. Androidul din fruntea Guvernului si seful sau din Bulevardul Geniului (ce ironie!) ne-au spus ca nu vom avea criza si nu vor indatora poporul catre FMI. Au mintit cu nerusinare si, in marea lor nesimtire, nici macar nu si-au cerut scuze", a spus Stan in sesiunea de declaratii politice din plenul de marti al Camerei Deputatilor, citat de Mediafax.

Deputatul PSD mai spune ca "bolnavii care guverneaza Romania sunt animati de mari orgolii, iar boala lor li se trage numai de la putere, care le-a luat mintile".

Potrivit lui Stan, "in istoria Romaniei nu e prima data cand in fruntea treburilor tarii se afla personaje ale caror rationamente si acte de guvernamant cer expertize psihiatrice", vorbind despre premierul Sturdza din vremea regelului Carol I, pe care "l-a lovit damblaua si se credea caine".