Boc spune ca noua legislatie a Muncii da deja rezultate

Joi, 05 Mai 2011, ora 08:39
1907 citiri
Boc spune ca noua legislatie a Muncii da deja rezultate
Foto: Realitatea TV

Presedintele Partidului Democrat Liberal, premierul Emil Boc, a sustinut miercuri seara, la Oradea, ca aplicarea noii legislatii in domeniul Muncii are deja rezultate pozitive. Acesta a adaugat ca exista inca multi romani care o duc greu.

"Sunt 42.000 de oameni care au de azi asigurat un salariu, la sanatate, la somaj, la pensii. Adica erau platiti inainte la negru si nu aveau asigurat viitorul. Si este dovada faptului ca acele masuri pe care le-am dispus in maniera centralizata si incrucisata in acelasi timp, cu participarea Garzii Financiare, a Inspectiei Muncii, a Politiei s-au dovedit a fi viabile.

Am dat un exemplu marunt pentru a arata ca in fiecare zi incep sa se adauge acele lucruri noi care arata directia spre bine", a declarat premierul Boc, dupa intalnirea organizata cu conducerea PD-L Bihor, pentru prezentarea motiunii cu care candideaza pentru un nou mandat la sefia partidului.

Acesta a adaugat ca exista inca multi romani care o duc greu.

"Sa nu credeti ca nu inteleg si nu vad acest lucru, dar oamenii trebuie sa stie ca daca nu faceam ce a trebuit nu ajungeam sa putem plati salarii si pensii, iar Romania avea probleme mari sa poata rezista. Asa a trecut partea cea mai grea. (...) Sa speram ca Institutul National de Statistica va putea confirma si iesirea din recesiune dupa primul trimestru, care ne va arata directia de crestere economica si definitiv ruptura cu partea de minus a economiei", a spus primul-ministru.

Emil Boc a tinut sa-i multumeasca liderului organizatiei PD-L Bihor, Stefan Seremi, pentru ca, desi nu este unul dintre presedintii care i-au sustinut motiunea cu care candideaza la Conventia Nationala, i-a asigurat un "climat absolut prietenesc, colegial pentru prezentarea, dezbaterea si argumentarea motiunii".

"Eu, de fapt, m-am simtit ca acasa, asa cum ma simt de fiecare data in Bihor. Nu numai pentru ca sunt la 160 de km de casa, 150 chiar, ci si pentru ca oamenii de aici ii simt foarte aproape si am si multe amintiri din copilarie legate de Oradea", a mentionat Emil Boc.

Boc: Rata somajului la finele lunii aprilie este de 5,41% (Video)

Acesta a reafirmat ca nu candideaza impotriva nimanui. "Candidez pentru ca PDL sa modernizeze Romania, iar in 2012 sa continue guvernarea alaturi de actualii parteneri de coalitie. Vad insa ca, la fel ca pana acum, sunt singur impotriva tuturor. Adica, in continuare am impotriva mea presa, mogulii, liderii opozitiei.

Adica acesta este PD-L-ul, intotdeauna trebuie sa se bata cu toti ceilalti si, asa cum am castigat impreuna cu partidul si celelalte batalii, asa le vom castiga si pe urmatoarele, ca partid impotriva aliantei socialiste. Sunt convins ca si-n interiorul partidului va avea castig de cauza o motiune care isi propune sa modernizeze Romania si PD-L-ul sa-si poata continua impreuna cu partenerii de coalitie guvernarea", a completat liderul PD-L.

Emil Boc a afirmat ca doreste sa continue modernizarea Partidului Democrat Liberal, sustinand ca, in prezent, doar PD-L are sansele "sa poata da romanilor speranta unui viitor sigur".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Emil Boc Oradea, #Emil Boc PDL, #Emil Boc premier , #PDL