Boc si Ponta, imaginea fericirii impreuna (Foto)

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 18:41
6054 citiri
Boc si Ponta, imaginea fericirii impreuna (Foto)
Foto: Facebook / Victor Ponta

Fostii premieri Emil Boc si Victor Ponta isi exprima la unison bucuria pentru faptul ca Romania a obtinut organizarea, in 2017, a uneia dintre grupele Campionatului European de Baschet.

Potrivit anuntului facut sambata de FIBA Europe, Finlanda, Israel, Romania si Turcia vor gazdui cate o grupa a CE din 2017, in timp ce faza finala a competitiei va avea loc in Turcia, la Istanbul.

Veste de senzatie pentru Romania: Pe langa EURO 2020, gazduim inca o competitie de top

"Cluj-Napoca a castigat organizarea unei grupe a Campionatului European de Baschet Masculin din 2017!!! Impreuna cu echipa propusa de Federatia Romana de Baschet am sustinut si castigat azi organizarea in Sala Polivalenta Cluj-Napoca a unei grupe a Campionatului European de Baschet din 2017! Sustinerea a avut loc la Munchen in fata Federatiei Internationale de Baschet", a postat pe Facebook Emil Boc, fost premier si actual primar al municipiului Cluj Napoca.

Emil Boc mai scrie ca se bucura si pentru faptul ca acest eveniment va aduce beneficii de imagine orasului sau.

"Ma bucur inca o data ca realizarea Salii Polivalente in Cluj-Napoca - singura din Romania capabila sa gazduiasca evenimente europene si mondiale de profil - aduce beneficii financiare si de imagine minunatului nostru oras!

In 2017 sase echipe nationale de baschet masculin din Europa - inclusiv Romania - vor juca in Sala Polivalenta Cluj-Napoca! Multumesc clujenilor pentru ca din banii lor am realizat aceasta bijuterie sportiva, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca!", a mai scris Emil Boc.

Cluj-Napoca a castigat organizarea unei grupe a Campionatului European de Baschet Masculin din 2017!!!Impreuna cu...

Posted by Emil Boc (Pagina Oficiala) on Saturday, December 12, 2015

Si fostul premier Victor Ponta, un iubitor al baschetului, si-a exprimat satisfactia.

"Chiar o zi de poveste pentru cei care iubesc baschetul (si sportul in general) in tara noastra! Azi, la Munchen, FIBA Europe a decis oficial:

1. Pentru prima data in istorie Romania va organiza Campionatul European Masculin, in 2017, la Cluj;

2. Dupa 30 de ani (ultima data in 1987 in Grecia) echipa noastra de baieti participa iarasi la CE!

Este meritul celor care muncesc de mult timp la acest proiect - Federatia Romana de Baschet, Primaria Cluj si Guvernul Romaniei; dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul si iubesc Romania (pe care ii vedeti atat de fericiti in poza)! In 2017 baschetul european vine in Romania, la Cluj - sunt foarte, foarte fericit!", a postat pe Facebook Victor Ponta.

In fotografiile postate de cei doi fosti premieri pe reteaua de socializare apare si cel mai cunoscut baschetbalist roman, Ghita Muresan.

Chiar o zi de poveste pentru cei care iubesc baschetul (si sportul in general) in tara noastra! Azi, la Munchen, FIBA...

Posted by Victor Ponta on Saturday, December 12, 2015

C.B.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Boc Ponta campionat european Baschet , #Primaria Cluj
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Este pacat ca dl. Boc intra in circul acestor maimute.