Boc, probleme in PDL dupa sustinerea Elenei Udrea? "Se situeaza in afara partidului"

Marti, 19 August 2014, ora 23:18
4828 citiri
Boc, probleme in PDL dupa sustinerea Elenei Udrea? "Se situeaza in afara partidului"
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Slfina Barbu spune ca, prin decizia de a o sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, primarul Emil Boc se situeaza "in afara PDL". Si secretarul general-adjunct al PDL, Marian Zlotea, a criticat optiunea fostului lider al partidului.

"Prin anuntul acesta, Emil Boc nu face altceva decat sa se situeze in afara deciziilor partidului. (...) Boc alege sa dea votul Elenei Udrea. Nu e o surpriza, dar votul sau va fi unul inutil pentru ca noi stim ca Udrea nu are nicio sansa sa intre in turul 2. (...) Vom discuta, probabil in urmatoarea sedinta a partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare, comportamentul membrilor partidului vizavi de deciziile pe care noi le-am luat.

(...) Este greu de inteles cum un membru marcant al partidului alege sa sustina altceva. Asta inseamna ca se situeaza, din punctul meu de vedere, nu stiu inca ce parere au colegii mei, in afara PDL", a spus Sulfina Barbu, la Realitatea Tv.

Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale: A fost printre cei mai buni ministri! Ce raspunde candidatul PMP

Aceeasi opinie o are si Marian Zlotea, care a precizat ca primarul din Cluj-Napoca o poate sustine pe Elena Udrea ca independent, adaugand ca nu stie daca Emil Boc a facut declaratia din convingere sau din teama fata de Elena Udrea.

"Am un mare respect pentru domnul Boc, fostul presedinte al PDL. Reactia dansului pentru mine cel putin este o dezamagire tinand cont ca domnia sa a fost intotdeauna un garant al Statutului PDL.

In acest moment, domnia sa, avand in vedere articolul 22 din Statutul PDL, se situeaza in afara partidului. Nu pot sa-mi dau seama daca dansul a facut aceasta declaratie din convingere pentru doamna Udrea sau de teama acesteia.

Si dansul daca doreste sa sustina o candidatura independenta care se situeaza in afara Statutului PDL o poate face din postura de independent si nu din cea de membru PDL", a spus secretarul general-adjunct al PDL, pentru Agerpres.

Udrea, candidat oficial la prezidentiale: Voi continua luptele lui Traian Basescu

Fostul prim-ministru PDL Emil Boc a anuntat marti ca o sustine pe presedintele PMP Elena Udrea la alegerile prezidentiale.

Elena Udrea este, oficial, candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Decizia a fost luata, marti, de conducerea partidului, in sedinta Colegiului National al PMP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Emil Boc sustine Udrea, #Boc Udrea prezidentiale, #Udrea candidat prezidentiale, #Boc PDL Udrea , #PDL