Boc, dupa vizita lui Ponta la inundatii: Ii mai lipsea o galetica si o lopatica

Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 16:34
3254 citiri
Boc, dupa vizita lui Ponta la inundatii: Ii mai lipsea o galetica si o lopatica
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Emil Boc sustine ca plimbarea premierului Victor Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea cu barca prin satele inundate din Teleorman a fost "o gafa" a unor "caraghiosi", gestul aratand nivelul de intelegere a problemelor tarii.

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa despre plimbarea premierului Victor Ponta si vicepremierului Liviu Dragnea cu barca prin satele inundate din Teleorman, Emil Boc a declarat ca a fost vorba despre "o gafa".

"Sa ia barcute mai mari ca sa se poata plimba premierul, cu vicepremierul si cu ministri. E gafa si saptamana. Nu se poate. Ce am vazut, chestia cu barcuta de ieri (marti - n.red.), imi aminteam de cand eram la mare cu copiii, cand ii urcam in barcuta si ii plimbam pe mal, in apa pana la piciorul broastei. De data asta a fost la nivel guvernamental, cand ministri se urca intr-o barcuta, cu apa pana la piciorul broastei si trag pompierii barcuta. Caraghiosi, ce sa va spun? Asta arata nivelul de intelegere a problemelor Romaniei", a spus Boc.

Ponta, catre ministrul Apelor: "Tu ce faci, fa, Doina, aici?" (Video)

Intrebat, in continuare, daca celor din barca le mai lipsea o "galetica", fostul premier a spus ca si "o galetica si o lopatica, pentru a putea intra intr-un penibil complet".

"Acest guvern, din nefericire, doar administreaza prost tara in loc sa guverneze. Nu iau decizii, cum ar fi reforma sanatatii sau descentralizarea, regionalizarea, reforma constitutionala. Traiesc de pe urma reformelor structurale din perioada anterioara, dar nu mai traiesc foarte mult. Nu poate fi o tara guvernata la infinit prin televizor", a mai spus Emil Boc.

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au mers, marti, in localitatea Beiu, judetul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate si au discutat cu oamenii.

Localnicii din statul Beiu i-au reclamat premierului ca autoritatile nu i-au informat ca viitura se indreapta spre casele lor si ca locuintele le sunt afectate si de faptul ca traficul de masini grele a fost deviat spre sat.

Basescu: Ponta si Dragnea, penibili. Cand te duci la inundatii, te poti uda pana la chiloti

Premierul Ponta si vicepremierul Dragnea au anuntat ca guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si pentru alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august.

Seful Guvernului a asigurat ca vor fi alocate si materiale de constructie pentru repararea caselor inundate.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Emil Boc Dragnea Ponta inundatii, #Boc gafa Ponta inundatii, #Ponta Dragnea caraghiosi inundatii , #Primaria Cluj
Comentarii