Boc, despre Ponta premier: Absolut de acord cu decizia

Luni, 19 Martie 2012, ora 14:47
1745 citiri
Boc, despre Ponta premier: Absolut de acord cu decizia

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca a fost de acord cu propunerea despre care a vorbit seful statului, Traian Basescu, de a-l numi premier pe liderul PSD, Victor Ponta.

Am stiut despre aceasta propunere, am fost absolut de acord cu ea, era un moment al adevarului (...) A fost o sansa data Opozitiei de a demonstra ca poate sa fie alaturi de interesul national", a spus Boc luni, dupa sedinta BPN al PDL.

El i-a acuzat pe cei din USL ca nu vor sa-si asume responsabilitatile gestionarii crizei economice.

"Am discutat cu presedintele aceasta propunere inainte sa fie facuta. Din nefericire, ni s-a confirmat ceea ce stiam demult, USL si Victor Ponta refuza sa-si asume responsabilitati importante (...) Va reamintesc ca pe intreaga perioada a crizei economice USL a refuzat orice sustinere pentru a trece prin aceasta perioada, pentru a pune umarul la scoaterea Romaniei din criza economica", a mai afirmat Boc.

"Ne asteptam ca macar in ceasul al 12-lea sa puna umarul", a completat fostul premier.

El a precizat ca raspunsul lui Victor Ponta il scuteste de orice comentarii.

Basescu: I-am propus functia de premier lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca i-a propus la consultari liderului PSD, Victor Ponta, sa fie premier, dar acesta nu a raspuns.

Basescu: I-am propus lui Victor Ponta sa fie premier, dar nu a raspuns

"I-am propus lui Victor Ponta functia de prim-ministru", a declarat liderul de la Cotroceni, referindu-se la consultarile din 6 februarie 2012.

"Victor Ponta n-a raspuns nimic ... a raspuns Crin Antonescu [...] a raspuns Daniel Constantin. A fost o oferta facuta la consultarile de la Cotroceni. Nu a spus publicului", a adaugat seful statului, mentionand ca ar fi posibil ca "Victor Ponta sa aiba ceva pe constiinta, care inca nu poate fi spus public".

Potrivit lui Traian Basescu, invitat in emisiunea "La taifas cu Ion Cristoiu", transmisa de B1 TV, liderii din PDL stiau de propunerea pe care i-a facut-o lui Victor Ponta si "au fost pentru".

De asemenea, in conditiile in care liderii USL ar contesta veridicitatea acestor discutii, seful statului a declarat ca este dispus sa puna la dispozitie inregistrarile de la consultari.

Nu a durat mult si liderul PSD, Victor Ponta, a dezmintit informatia, asa cum anticipase presedintele Romaniei.

"Domnul Basescu spunea zilele trecute ca stabilise numirea lui Ungureanu inca din decembrie ca prim-ministru si ca nu ar fi numit pe cineva din USL sau pe mine premier. Deci declaratia din seara aceasta este o declaratie de duminica seara, la restaurant. Nu este nimic adevarat in aceasta declaratie. E ca duminica seara, la carciuma, cand te lauzi sau inventezi", a replicat Ponta, pentru Mediafax.

In aceste conditii, Traian Basescu i-a inmanat lui Ion Cristoiu stenograma in cauza.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Boc acord Ponta premier, #Basescu propunere Ponta premier , #PDL