Lucian Bode, filmat în timp ce lansa ode pentru Elena Udrea. Deputat USR: „Cîțu e doar o clonă a lui Dragnea”

Joi, 02 Septembrie 2021, ora 23:30 9720 citiri
Deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a criticat și pe președintele Klaus Iohannis FOTO Captură

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook un videoclip din timpul guvernării Boc în care ministrul interimar al Justiției Lucian Bode lansa mai multe ode pentru Elena Udrea. Totodată, Ungureanu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis pe vrea să „controleze justiția”, în timp ce despre Florin Cîțu spune că este „doar o clonă” a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

„Vai de țărișoara noastră! Priviți acest video! Uitați cine este noul ministru al Justiției, Lucian Bode Omul care îi cânta osanale hoaței de Udrea. Vă aduc aminte că Elena Udrea și gașca ei, au pârjolit România în guvernarea Boc, inclusiv în combinația cu PSD, formând celebrul grup infracțional USL.

În prima lui declarație ca ministru al Justiției, Lucian Bode a declarat că va semna OUG-ul hoției propus de Cîțu și refuzat de Stelian Ion. Acum înțelegeți de ce a fost schimbat Stelian Ion? Iohannis vrea să controleze justiția, o justiție care să închidă ochii la furt.

Voi vota moțiunea împotriva lui Cîțu! Nu am acceptat dictatura hoției lui Dragnea, Cîțu e doar o clonă. Cîțu trebuie demis urgent pentru că el se află sub influența beției de putere, un drog ce aruncă România în prăpastie!”, a afirmat Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat joi, 2 septembrie, că în şedinţa coaliţiei de vineri seara formaţiunea pe care o reprezintă intenţionează să încerce "calea elegantă" şi va cere demisia de onoare a premierului Florin Cîţu, menţionând că, dacă acest lucru nu se va întâmpla, are pregătită moţiunea de cenzură care va fi semnată şi de parlamentarii AUR.

Vicepremierul a susţinut însă că nu a negociat nimic cu AUR, adăugând că atunci când e vorba de o moţiune de cenzură în care un Guvern nu mai are sprijin este "un vot de conjunctură pe un subiect important".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News